Vastuullista muotia suoraan suunnittelijoilta – ilmainen toimitus yli 200€ tilauksiin!

Studio Shop

Nouki Studio Shop tarjoaa esteettisiä elämyksiä, vastuullista muotia, vuoropuhelua ja yksilöllistä palvelua. Viehättävässä tilassa yhdistyvät myymälä, työhuone ja tila tapahtumille.

Oman malliston vaatteiden ja asusteiden lisäksi myynnissä on valikoituja paikallisia tuotteita: Kuppitehdas Uoman käsintehtyä keramiikkaa sekä Suvi Poutun taidejulisteita.

 

Studio Shopille kulminoituu koko Noukin perimmäinen idea. Haluamme, että jokainen valmistamamme vaate ostetaan harkiten ja tarpeeseen, ja että se on käyttäjälleen juuri sopiva sekä tärkeä. Tavoitteemme on, että oikea vaate ja oikea ihminen kohtaavat. Haluamme myös kantaa vastuumme tuotteiden koko elinkaaren ajalta, ja olemme kehittäneet toimintaamme jatkuvasti tukemaan tätä tavoitetta. Tutustu palveluihimme:

Kangasnäytteet

Tilaustuotevalikoiman ja tulevien uutuustuotteiden kangasnäytteet nähtävillä Studio Shopilla sekä tilattavissa ilmaiseksi verkkokaupasta.

Lue lisää..

Tilaustuotemallisto (Pre Order):

Tilaustuotemallistossa on tuttuja suosikkeja edellisistä mallistoista sekä laajempi väri- ja materiaalivalikoima. Värivaihtoehdot vaihtelevat kangastilanteen mukaan. Tilaustuotteet valmistetaan Tampereella, ja niiden toimitusaika on 2-4 viikkoa.

Tilaustuotteisiin on mahdollista tehdä pieniä yksilöllisiä muutoksia. Esimerkiksi pidentää tai lyhentää helmaa/hihoja/lahkeita.

Lue lisää..

Ennakkomyynti (Pre Sale):

Myymme mallistojamme aina ennakkoon, keväällä myydään syksyn tuotteita ja talvella kesän tuotteita. Ennakkomyynnissä on laajempi koko- ja tuotevalikoima, koska meidän ei tarvitse arvata mille olisi kysyntää vaan valmistamme tuotteet tilausten perusteella. Ennakkoon ostamalla siis varmistat itsellesi suosikkituotteesi sekä tuet kestävämpää tuotantomallia.

Lue lisää..

Lainaamonurkka:

Pieni valikoima Noukin vaatteita kertalainattavana. Valikoima painottuu tällä hetkellä juhlapukeutumiseen.

Nouki Cycle:

Otamme Studio Shopilla vastaan käytetyt NOUKI-vaatteet. Käytämme niiden potentiaalin loppuun asti huoltamalla ja myymällä eteenpäin, tekemällä uusia tuotteita tai kierrättämällä asianmukaisesti.

Lue lisää..

Nouki Studio Shop

Kyttälänkatu 1, 1.krs
33100 Tampere

Avoinna perjantaisin klo 11-18 ja sopimuksen mukaan.

+358 44 2622 382
sales@nouki.fi