Vastuullista muotia suoraan suunnittelijoilta – ilmainen toimitus yli 200€ tilauksiin!

Nouki

Inspiroiva, vaivaton ja vastuullinen

Vuonna 2015 perustimme NOUKI:n halusta helpottaa ihmisten arkea kauniilla ja käytettävillä arkivaatteilla. Halusimme myös muuttaa vaateteollisuuden vallalla olevia epäeettisiä ja massatuontanto-valtaisia toimintamalleja. Ensimmäinen vaatemallisto julkaistiin 2015 syksyllä. Heti alusta alkaen tavoitteemme on ollut suunnitella kestäviä, miellyttävän tuntuisia, inspiroivia ja vastuullisesti tuotettuja vaatteita naisille, jotka kaipaavat vaivatonta tyylikkyyttä ja haluavat elää vastuullisesti, mutta elämästä nauttien.

Inspiroidu hyvällä omallatunnolla

Missiomme on suunnitella arkea helpottavia, monikäyttöisiä vaatteita, joissa on hyvä olla niin työhaastattelussa kuin mökkilaiturillakin. Aikaa säästyy niihin todella tärkeisiin hetkiin ystävien, perheen ja harrastusten parissa ja samalla voi tuntea itsensä arvokkaaksi ja varmaksi. Vaatteemme on suunniteltu myös helposti huollettaviksi mm. suosimalla helposti pestäviä 100% luonnonkuituja.

Tuotteemme tuntuvat miellyttäviltä päällä, eivät kiristä, purista tai hankaa. Haluamme, että olosi on puettu ja tyylikäs, mutta niin mukava, että voisit vaikka nukkua samoissa vaatteissa.

Be special, feel special

Aito halumme palvella asiakkaitamme näkyy kaikessa toiminnassamme. Koska jokainen meistä on erilainen, huomioimme asiakkaat yksilöinä ja kehitämme jatkuvasti palveluamme enemmän yksilön tarpeet huomioivaan suuntaa. Koska tuotteet valmistetaan lähituotantona ja piensarjoina, pystymme reagoimaan nopeasti myös asiakkaidemme erityistoiveisiin.

Jokainen asiakas ja jokainen mielipide on meille tärkeä, sillä haluamme muokata toimintaamme sekä tuotteitamme palautteen perusteella. Vain siten tuote voi olla käyttäjälleen merkityksellinen ja todelliseen tarpeeseen valmistettu.

Vastuullisuus tuntuu hyvältä

Toimimme vastuullisesti ja läpinäkyvästi ja meillä on vahvat arvot. Emme halua valmistaa tuotteitamme polkemalla kenenkään oikeuksia tai kuluttaa turhaan luonnonvaroja. Etsimme jatkuvasti uusia ekologisempia materiaaleja ja käymme jokaisen tuotteen kohdalla läpi vastaako se arvojamme. Emme kuitenkaan ota käyttöön eko-/kierrätysmateriaaleja mikäli se ei ole käyttöä ja pesuja kestävää, koska tärkeintä on, että vaate pysyy käyttökelpoisena mahdollisimman pitkään.

Meille on erittäin tärkeää, että tuotteita valmistetaan vain todelliseen tarpeeseen ja harkiten, joten osa tuotteistamme valmistetaankin ainoastaan Pre Order -ennakkotilausmallilla. Tällöin tuote valmistetaan vasta sen jälkeen, kun joku on sen meiltä tilannut. Kehitämme tätä tilausmallia jatkuvasti ja kasvatamme sen osuutta toiminnassamme. Ihannemaailmassamme kaikki tuotteet valmistettaisiin tilauksesta.

Kaikki tuotteemme valmistetaan lähituotantona Suomessa: Kiteellä, Tampereella ja Tuusulassa. Kaikki kankaamme ja neuloksemme ovat myös vastuullisesti Suomessa tai Euroopassa tuotettuja. Sekä kotimaiset että eurooppalaiset yhteistyökumppanimme ovat luotettavia, ammattitaitoisia ja huolella valittuja.

Hitaan muodin olohuone

Avasimme oman liikkeen Tampereen Kyttälänkadulle keväällä 2019 tarjotaksemme arvoisensa tilan vastuulliselle muodille, tapahtumille ja vuoropuhelulle. Huhtikuussa 2021 muutimme samassa talossa alemmas, 1. kerrokseen, entistäkin upeampiin ja helpommin saavutettaviin tiloihin.

NOUKI Studio Shopissa otamme asiakkaiden yksilölliset tarpeet huomioon. Löydät saman katon alta palvelut tuotteen koko elinkaaren ajaksi, suunnittelusta, korjaamisen ja huoltamiseen, sekä asianmukaiseen kierrättämiseen. Viehättävässä tilassa yhdistyvät myymälä, työhuone ja tila tapahtumille. Voit tehdä vastuullisia ostoksia ja hengähtää kaupungin keskellä.

Suunnittelijat,

Anna Reilin & Saara Naskali