Vastuullista muotia suoraan suunnittelijoilta – ilmainen toimitus yli 200€ tilauksiin!

Kangasnäytteet – Materiaalin tuntu ostamisen tueksi

On sanomattakin selvää, että materiaali määrittelee tuotetta kokonaisvaltaisesti. Ainoastaan koskemalla pystyy kokemaan miltä materiaali todellisuudessa tuntuu ihoa vasten. Miten väri heijastuu materiaalin pinnasta on parhaimmillaan nähtävissä omien silmien kautta, ilman näytön välitystä.  

Tämän vuoksi nettikaupastamme on mahdollisuus tilata ilmaiseksi kangasnäytteitä mallistomme materiaaleista. Haluamme, että sinulla on mahdollisuus hypistellä materiaaleja ja varmistaa että värien sävyt miellyttävät silloinkin kun teet ostoksia netin kautta.

Meillä ei ole mahdollisuutta tarjota jatkuvasti ilmaisia toimitus- ja palautuskuluja nettikaupassamme, emmekä koe että meidän tulisi edes pyrkiä siihen. Sen sijaan pyrimme toiminnoillamme minimoimaan hutiostot ja pitämään tuotteiden ylimääräisen kuljetuksen mahdollisimman vähäisenä. Kannustamme aina asiakkaitamme tekemään harkitun ostopäätöksen ja olemme apuna sen tekemisessä.

Jos haluat varmistua materiaalin sopivuudesta ja kaipaat materiaalin tuntua päätöksen tueksi, tilaa ilmaiset kangasnäytteet nettikaupastamme erikseen tai osana muuta tilausta. Vältetään näin yhdessä ylimääräisiä kuljetuksia ja ei-toivottuja yllätyksiä. 

 

Materiaalinäytteet-nouki-2020-2

 

Haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla Studio Shopillamme, jälleenmyyjien kautta, tapahtumissa ja nettikaupassa, jotta tuote löytää oikean omistajan.

Tehdään vastuullisesta ja harkitusta ostamisesta helppoa, inspiroivaa ja kannattavaa!