Hidasta muotia suoraa suunnittelijoilta – ilmainen toimitus yli 200€ tilauksiin!

Ennakkomyynti – Valmistetaan tuotteita tarpeeseen

Meille on ollut alusta asti selvää, että haluamme tehdä tuotteita tarpeeseen ja mallistojen ennakkomyynti on erinomainen keino päästä tähän tavoitteeseen.

Ennakkomyynti/Pre Sale tarkoittaa käytännössä sitä, että tarjoamme asiakkaille mahdollisuuden tutustua syksy/talvi -malliston tuotteisiin jo keväällä, sekä kevät/kesä -malliston tuotteisiin alkuvuodesta. Muutaman kerran vuodessa järjestämme Pre Sale -kampanjan, jossa tuotteita on mahdollista tilata ennakkoon ja varmistua, että saat haluamasi tuotteen oikeassa koossa ja haluamallasi värillä.

Ennakkoon tilaaminen auttaa meitä arvioimaan paremmin tuotantomääriä ja saamme konkreettisesti valmistettua tuotteita suoraan tarpeeseen. Pystymme ennakkoon tarjoamaan myös huomattavasti laajemman kokovalikoiman, kuin varastoon valmistettaessa.

Ennakkotilausten perusteella pystymme kohdentamaan tuotantoa suosituimpiin malleihin ja väreihin. Saamme teltä asiakkailta arvokasta tietoa siitä mille malleille, materiaaleille ja väreille on eniten kysyntää, jolloin arvailun osuus jää huomattavasti pienemmäksi ja hävikki vähenee. Tämä vähentää tuotantokustannuksia ja samalla meidän riskimme pienenevät, minkä vuoksi voimme tarjota ennakkomyynnissä tuotteita alennetulla hinnalla ja laajemmalla valikoimalla.


Mallistojen tuotteita voi tilata ennakkoon nettikaupasta, jossa on informatiiviset kuvat, mitoituspiirrokset ja tuotekuvaukset helpottamassa valintaa. Tuotteita pääsee myös kampanjan aikana sovittamaan ja tilaamaan Studio Shopiltamme sekä 2021 alkaen Miela Designroomista meidän omalta Pre Order -osastoltamme. Tuotteilla on normaali 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Suuret varastot ja tuotteiden hävikki eivät palvele maapalloa, meitä eikä teitä asiakkaita, toisin kuin mallistojen ennakkomyynti, jossa kaikki voittavat!

Tiedotamme ennakkomyyntikampanjoistamme nettisivuilla, ystäväkirjeessä sekä somessa. Ota kanavamme seurantaan, niin pääset mukaan kampanjoihin ja tekemään vaatetuotannosta vastuullisempaa!

Vastaa