Vastuullista muotia suoraan suunnittelijoilta – ilmainen toimitus yli 200€ tilauksiin!

NOUKI CYCLE – Käytetyllä tuotteella on arvoa

Meille on tärkeää, että tuotteemme eivät jää käyttämättöminä, eikä korjaamisen tai huoltamisen puutteessa kenenkään kaappiin lojumaan, vaan haluamme että ne palvelevat mahdollisimman pitkään täydessä potentiaalissaan.

Vaikka kannustamme harkittuihin ostoksiin, ymmärrämme, että on tilanteita joissa itselle merkityksellinen ja tarkkaankin harkittu tuote ei enää ole sopiva tai palvele omia tarpeita. Silloin on järkevää laittaa se eteenpäin, jonkun toisen iloksi.

Emme halua, että asiakkaamme jäävät tuotteemme kanssa yksin ostopäätöksen tehtyään, vaan otamme vastuun myös valmistamiemme tuotteiden korjauksesta ja kierrätyksestä.

 

Cycle-palvelu Studio Shopilla

Mikäli sinulla on jokin NOUKI-vaate, joka on jäänyt tarpeettomaksi, voit tuoda sen Studio Shopillemme Tampereelle. Otamme vastaan kaikki käytetyt vaatteemme ja tarjoamme niistä vastineeksi 20% alennuksen seuraavan ostoksen yhteydessä. Saat 20% etukupongin palautettuasi meille perusmalliston vaatteen tai Pre Order -tilaustuotteen (ei 2-laatu tai 2nd Hand). Otamme kuitenkin vastaan kaikki valmistamamme tuotteet!

 
 
 
  • 20% alennus seuraavasta ostoksesta
  • ale-kuponki on voimassa vuoden
  • käy maksuvälineenä Studio Shopilla ja nettikaupassamme
  • kuponkeja voi käyttää yhden/ostokerta, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin


 

Vastaanottamamme käytetty tuote huolletaan ja korjataan, jonka jälkeen se myydään second hand -tuotteena uudelle käyttäjälle. Jos tuote on loppuun asti käytetty, hyödynnämme materiaalin mahdollisuuksien mukaan sekä vastaamme tuotteen / materiaalin asianmukaisesta kierrätyksestä.NOUKI CYCLE

Pidennetään yhdessä tuotteen elinkaarta ja käytetään sen kaikki potentiaali hyödyksi!

Lisävinkki: Mikäli sinulla on koru, joka kaipaa korjausta tai huoltoa, tutustu Faktorian korunhuolto -palveluihin!

 

Vastaa