Vastuullista muotia suoraan suunnittelijoilta – ilmainen toimitus yli 200€ tilauksiin!

Pre Order -tilaustuotemallisto – Paljon tuotteita ja värivaihtoehtoja

Suunnittelun yhtenä tärkeimmistä tavoitteista on ajattomuus. Haluamme tehdä tuotteita, jotka kestävät aikaa sekä suunnittelun että materiaalien puolesta. Tietyt mallit ovat jatkuvasti mukana tuotannossa mallistosta toiseen, mutta osaa tuotteista on valmistettu vain yhdessä mallistossa.

Meillä on kuitenkin mahdollisuus tarjota asiakkaillemme tiettyjä malleja myös tilauksesta. Jos sinulla on jäänyt mieleen aiemmissa mallistoissa olevia tuotteita, joita et ennättänyt silloin hankkimaan omaksesi ja kaipaisit juuri kyseistä mallia täydentämään vaatekaappiasi, siihen on mahdollisuus.

Noukin tuotteet valmistetaan lähituotantona, joka mahdollistaa tuotannon joustavuuden ja nopean reagoinnin asiakkaidemme yksilöllisiin toiveisiin. Tuotantomme mahdollistaa jouston myös materiaalien suhteen, tilaustuotemallistossa on mahdollisuus tehdä tuotteita yksilöllisesti varastossa olevista materiaaleista. Tilaustuotteiden toimitusaika on enimmillään kolme viikkoa ja sovimme toimituksesta aina tapauskohtaisesti.

Tutustu nettikaupan Pre Order -valikoimaan

Vaihtoehtoja on siis olemassa enemmän kuin aina osaa edes arvata, joten suosittelemme kysymään onnistuuko toteuttaminen juuri sinun toiveiden mukaan. Klassikot syntyvät ajattomista malleista ja laadukkaista materiaaleista, tehdään juuri sinulle sopiva klassikko.

Pre Order -valikoima on nähtävillä ja tilattavissa omalla Studio Shopillamme Tampereella, omassa nettikaupassamme sekä Pre Order -osastollamme Mielassa.

Vastaa