Vastuullista muotia suoraan suunnittelijoilta – ilmainen toimitus yli 200€ tilauksiin!

ENSIMMÄINEN PRE ORDER -OSASTO!

Kaikessa hiljaisuudessa koronan keskellä avasimme ensimmäisen Pre Order -osastomme Tampereen Hämeenkadulle Mielan tiloihin. Aivan huikeaa viimein konkreettisesti nähdä pitkään suunniteltu osasto toiminnassa. Olemme tehneet töitä ennakkotilaus -konseptin parissa jo 6 vuotta ja etsineet parasta tapaa toteuttaa tätä nykyajassa vallankumouksellista, toisaalta ikiaikaista ideaa.

 

 

Nyt tuntuu hyvältä ja uusi osasto on otettu loistavasti vastaan!

Osastolla on esillä huomattavasti laajempi valikoima tuotteita kuin muilla jälleenmyyjillämme. Tavoitteena on myös tarjota sellaisia uniikkeja malleja, joita ei valmisteta kuin tilauksesta. Tässä hieman lisää osaston toimintatavasta:

Asiakas sovittaa osastolla haluamansa tuotteen ja värin, sovitettavissa on aina vähintään koot S ja XL. Osasta tuotteista kaikki koot XS-3XL. Tämän jälkeen asiakas tekee tilauksen Mielan kassalla ja tuote valmistetaan tilauksen perusteella Tampereella. Valmiin tuotteen asiakas noutaa Mielasta tai sopii tarpeen mukaan postituksen.

 

 

Pyrimme jatkuvasti kasvattamaan Pre Order -tuotteiden määrää ja luopumaan pikkuhiljaa tavallisesta varastoon valmistamisen toimintatavasta.

Tämän ensimmäisen Pre Order -osastomme perusteella kehitämme konseptia ja tarkoitus on laajentaa sitä muutamaan muuhunkin kaupunkiin heti kun resurssit sallivat.

Miela sijaitsee Tampereella osoitteessa Hämeenkatu 20.

Vastaa