Vastuullista muotia suoraan suunnittelijoilta – ilmainen toimitus yli 200€ tilauksiin!

Talvivaatteita toukokuussa?

NOUKI Talviuni -neuleiden ennakkotilauskampanja käynnistyi reilu viikko sitten. Tässä eletään nyt ainakin täällä Tampereella ensimmäisiä oikeasti keväisiä päiviä ja monesta ehkä tuntuu hankalalta ajatella ensi syksyn pukeutumista. Siksipä kootaan tähän muutamia ajatuksia siitä, miksi neuleen tilaaminen nyt on itseasiassa erittäin hyvä idea. Vaatetusteollisuus on perinteisesti toiminut niin, että suunnittelijat suunnittelevat, sitten valmistetaan, koitetaan myydä vaatteita kuluttajille jotka joko ostavat tai sitten eivät. Myyminen on paljolti mielikuvien herättämistä ja vetoavia mainoskuvia, joihin halutaan kuluttajan samaistuvan – ja tietenkin kuluttavan. Aina kuitenkaan myytävä tuote ja kuluttajan todellinen tarve eivät kohtaa ja myymättä jää kilokaupalla huonosti mitoitettuja epäkäytännöllisiä vaatteita, joita kukaan ei hyvistä kuvista huolimatta halunnutkaan käyttää. Mutta ei sen tarvitse ikuisesti mennä näin! On ihan mahdollista kysyä asiakkailta kommentteja malleista, kuunnella niitä ja valmistaa vaatteita demokraattisemmin. Ennakkoon tilaaminen on mitä konkreettisin tapa olla hieman vaatevallankumouksellinen ja olla mukana korjaamassa tätä epäkohtaa.

Kuva 1 

 

Ennakkomyynnissä kaikki voittavat! Ennakkotilausten perusteella pystytään kohdentamaan tuotanto suosituimpiin malleihin ja siten vähentämään huomattavasti hävikkiä. NOUKI:lle on tärkeää valmistaa tuotteita tarpeeseen, ei turhaan varastoon lojumaan, ja ennakkomyynti mahdollistaa tämän todella hyvin – meidän ei tarvitse arpoa pidättekö enemmän mustasta vai vihreästä vaan voimme valmistuttaa neuleita teidän tarpeidenne mukaan! Ennakkoon on tarjolla laajempi valikoima tuotteita, joista voit valita oman suosikkisi. Ennakkotilausten perusteella valmistamme varastoon vain osaa tuotteista ja niinpä vain ennakkoon tilaamalla saat varmasti haluamasi neuleen suosikkiväritykselläsi! Ennakkomyynnin myötä tuotantokustannukset ja meidän riskimme pienenevät minkä vuoksi pystymme tarjoamaan tilaajille huiman -20% ennakkoalennuksen! Eli lyhyesti: Ennakkotilaajille on tarjolla laajempi valikoima malleja ja värejä -20% hintaan, joten tämä tilaisuus kannattaa hyödyntää (hinnat voimassa 17.5. asti)! Kuva 2

 

Talviuni -tuoteperheeseen kuuluvat kauniisti laskeutuvat neuletakit ja neulemekot sekä lämpimät pipot & huivit. Neuleet valmistaa Kutomo Holopainen Tuusulassa laadukkaasta italialaisesta merinovillalangasta. Merinovilla on pehmeä, hengittävä, lämmin ja ekologinen materiaali, joka ei kutita. Vaatteiden kaavat on hiottu istumaan useille eri vartalotyypeille. Takin ja mekon mallit ovat väljiä ja niihin on ihana kietoutua suojaan kylmältä ja kovalta talvelta. Talviuni-neuleiden design on tyylikästä ja näyttävää, mutta helposti yhdisteltävää. Unenomaisessa Talviuni -kuosissa seikkailevat Husky –koirat ja talvehtivat alppiruusut. Leikkisä ja inspiroiva kuosi on NOUKI:n omaa käsialaa ja on syntynyt rakkaudella Tampereella. Neuleille on myönnetty Avainlippu-merkki.  

 

Kuva 3

 

Sovittamaankin pääsee eli aivan pelkkien kuvien perusteella ei tarvitse ostopäätöstä tehdä. Vaikkakin mallit ovat melko väljiä ja mittakuvatkin varmasti riittävät avuksi oikean koon valinnassa. Näissä ei kokonumeroita kannata liiaksi tuijottaa – ottamalla normaalia pienemmän koon saa hieman vartalonmyötäisemmän mallin kuin miltä vaatteet kuvissa näyttävät. Esimerkiksi XS-S -koko sopii aivan mainiosti myös kokoa 38 käyttäville. Ja toki neuleensa voi sitten syksylläkin vaihtaa toisen kokoiseen, mikäli tilattu koko ei olekaan oikea. Sovittelemaan pääsee esimerkiksi jälleen tänään showroomin normaaliin aukioloaikaan, klo 16-18 sekä Turun Uuden Muotoilun Kevätmarketissa lauantaina! Kaikki sovituspaikat ja -ajat näet alta. Ja jos mikään alla olevista ajoista ei sovi, meidän showroomille saapi poiketa muinakin aikoina kunhan varmistaa, että ollaan paikalla. 🙂  

 

NOUKI_ennakkomyyntipaikat  

Ja tässä vielä tiivistettynä, miten homma toimii:

  1. Mene osoitteeseen www.nouki.fi/shop
  • tuotevalikoima löytyy etusivun linkin kautta tai ylävalikon ”Shop” -kohdasta ”Talviuni –ennakkomyynti”
  • Tuotteista on informatiiviset kuvat, mitoituspiirrokset ja tuotekuvaukset helpottamassa valintaa
  1. Katso läpi tuotteet ja värivaihtoehdot ja valitse suosikkisi
  • Tee tilaus verkkokaupassa
  • Maksa tilauksesi verkkokaupan sallimilla maksutavoilla. Mikäli valitset pankkisiirron, maksa tilauksesi mielellään heti, mutta kuitenkin viimeistään 17.5.2016. Maksamattomia tilauksia ei oteta huomioon. Maksetut tuotteet siirtyvät tuotantoon ennakkomyynnin päätyttyä ja valmiit tuotteet toimitetaan tilanneille syyskuussa 2016.
  1. Jos haluat sovittaa tuotteita ennen ostopäätöstä, katso alta lista paikoista, joissa neuleet ovat sovitettavissa! Myös tilauksen voit tehdä suoraan alla mainituissa tapahtumissa tai NOUKI Showroomilla ennakkomyyntiaikana ja maksaa tilauksen yhteydessä.
  2. Mikäli tilaamasi tuote on kuitenkin väärän kokoinen, voit vaihtaa sen toiseen kokoon 14 päivän kuluessa tuotteen saapumisesta sinulle.

 

Lähde mukaan tilaamalla oma Talviuni –neuleesi nyt!

Vastaa