Vastuullista muotia suoraan suunnittelijoilta – ilmainen toimitus yli 200€ tilauksiin!

Talviuni teki paluun

Talven 2016 suosikkeja olivat ehdottomasti Talviuni-neuleet.

Nyt tarina saa jatkoa. Tämän syksyn uutuutena on nimittäin Talviuni poolomekko, alkuperäisestä Talviuni neulemekosta muokattu hieman pidempi kilpikonnakauluksinen mekko.

Kuosi on tuttu 3-värinen näyttävä, mutta rauhallinen neuloskuosi, jonka ovat sunnitelleet Noukin omat suunnittelijat. Kuosissa leijuvat talvehtivat alppiruusut, lumeen loikkivat husky-koirat ja lumihiutaleet omassa unimaailmassaan.

Mekon malli on täydellinen talven eri tilanteisiin: niin vetoisaan toimistoon, teatteriin kuin talven juhliinkin (joita toivottavasti tänäkin talvena päästään viettämään). Malli pysyy hyvin muodossaan, mutta on ihanan pehmeä ja miellyttävä päällä.

Neulos on lämmintä, mutta hengittävää paksua merinovillaa (mulesing-vapaata). Vaate on helppo huoltaa, useimmiten riittää tuulettaminen käyttökertojen välissä. Kun tarve vaatii, mekon voi pestä käsin villapesuaineella.

Pehmeydestään huolimatta materiaali ei juurikaan nyppyynny ja näyttää vielä vuosienkin käytön jälkeen kuin uudelta. Voimme siis luvata, että tässä mekossa talvehdit onnellisena monen monta vuotta.

Upea Esme ja Talviuni poolomekko.

Vastaa