Vastuullista muotia suoraan suunnittelijoilta – ilmainen toimitus yli 200€ tilauksiin!

Suunnittelijoiden suosikit syksyn valikoimasta

Rennon boheemeja luottovaatteita

Nyt rakennetaan vaatekaappiin selkeää ja helposti keskenään yhdisteltävää kokonaisuutta, josta löytyy aina sopivaa päälle pantavaa. Syksyn kokoelma koostuu eleganteista, selkeistä ja yksinkertaisista malleista. Mukana on ripaus vintage-estetiikkaa, Noukille ominaista rentoa ja boheemia ilmettä hukkaamatta. Kulmakivenä totutusti miellyttävät ja upeat, Suomessa valmistetut materiaalit: merinovillaa, villaa ja luomupuuvillaa.

Tässä muutamia suunnittelijoiden lemppareita:

T-paidat värivaihtoehtoina viini, musta, ruusukulta ja vihreä.

Upea, pehmeä merinovillainen IISI T-paita neljässä eri värissä on täydellinen syksyn toimistopaita, joka on lämmin sellaisenaan, muttei liian kuuma. Siihen on helppo vetäistä neuletakki päälle tarpeen vaatiessa. Sopii myös kerrospukeutumiseen ympäri vuoden. Mikä sen parempaa kuin siirtyä töistä suoraan ulkoilemaan samoissa vaatteissa!

 IISI poolo nude, ihanan viileä sävy. 

Vilukissoille löytyy tietysti myös pitkähihainen IISI villapoolo, josta on jopa 5 eri väriä. Tämäkin malli on todettu kiireisten aamujen pelastukseksi. Poolo toimii niin farkkujen, culottesien kuin hameidenkin kanssa. Monipuolisuutensa vuoksi se sopiikin kaikkiin vuodenaikoihin ja tilanteisiin: töihin ja vapaa-aikaan, sekä aktiiviseen liikkumiseen että rentoon kotoiluun.

PIILO mekko on monikäyttöinen luomupuuvillamekko, johon voi nimensä mukaisesti piiloutua. Rento, mutta tyylikäs college-mekko, jonka ihana oversize-malli sopii monille eri vartalotyypeille. Hiha on vähän kapeampi, joten ilme pysyy kevyenä. Piilomekko toimii myös housujen kanssa puettuna. Erityisesti vaniljan väri ihastuttaa!

 

KAARNA nepparihame, midi-mittaisella helmalla tuo pukeutumiseen hienostuneen ripauksen vintage-henkeä! Ihanan pehmeä päällä ja tyylikäs sekä ryhdikäs malli sopii moneen tilanteeseen. Kuten lyhyempikin nepparihamemallimme, myös midimittainen sopii sekä ylös vyötärölle että vähän alemmas ylälantiolle puettuna.

Katso koko uutuusvalikoima

Vaniljaisen pehmeää syksyä!

Vastaa