Hidasta muotia suoraan suunnittelijoilta – ilmainen toimitus yli 200€ tilauksiin!

Pellavaa, pellavaa, pellavaa!

Ensimmäiset kevään uutuudet ovat nyt saapuneet ompelimosta, joten on aika pienen esittelyn.

Päämateriaalina Noukin ss20-mallistossa on käytetty rouhean keveää pellavaa, jota on nyt ennätysmäärä monessa eri värissä! Pellava on tuttu materiaali aiemmista mallistoistamme ja edelleen suosikkimme kaikista materiaaleista. Vaatteet ovat huolella suunniteltuja klassikko-malleja, jotka toimivat niin toimistossa, rannalla kuin juhlissakin.

LINJA culottesit olivat viimekesänä hitti sekä meillä toimistossa että teidän asiakkaiden keskuudessa. Materiaalina näissä housuissa on paksumpi Itävallassa kudottu pellava, joka toimii täydellisesti housuissa. Täksi kesäksi saimme uuden vaalean värin mustan rinnalle!

LINJA culottesit uudessa kermaisen beigessä sävyssä. OIKKU kauluspaita tulossa myyntiin viikolla 19.

Klassikkotuotteeksi muodostuneesta Hay-mekosta on nyt toivottu midi-mittainen malli! Uusi helmanpituus on täydellinen kesään – suojaa ja paljastaa kesäsääriä juuri sopivassa suhteessa. Hay:sta löytyy sekä hihaton että 3/4-hihainen malli.

Emme ole kuitenkaan unohtaneet polvimittaista HAY mekkoa. Siitä on saatavilla 2 raikasta väriä: tummansininen ja  vaaleanpunainen. Mekoissa on tänä kesänä mistä valita!

HAY midimekko vihreä-valkoraidallisesta laskeutuvasta pellavasta.
HAY midimekko smaragdinvihreästä pellavasta, joka on ollut hittiväri jo monta kesää!
Herkkä vaaleanpunainen HAY mekko sopii erityisen hyvin kevään ja kesän juhliin!
Vyö tekee tästä mallista monille istuvan. Sen voi solmia kauniille rusetille tai solmia löyhemmin selän puolelle, kuten tässä kuvassa. HAY mekot toimivat hyvin myös ilman vyötä!

Kokonaisuus on siis tuttua Noukia: helppoja ja monikäyttöisiä malleja kauniista ja huolella valituista materiaaleista!

Olethan huomannut, että nettikaupastamme saa tilattua ilmaiset materiaalinäytteet? Jos värit tai materiaalit yhtään mietityttävät, kannustamme tilaamaan näytteet helpottamaan valintoja!

Vastaa