Vastuullista muotia suoraan suunnittelijoilta – ilmainen toimitus yli 200€ tilauksiin!

Lähelle-kuosi syleilee lämpimästi tänä syksynä

Syksyn kynnyksellä on turvallista käydä lähelle omia läheisiä, kohdata toinen ihminen, pysähtyä yhdessä ja jakaa voimaannuttava rutistus tai kaksi. Lämpöä voi aistia myös syysmallistomme uudessa Lähelle -kuosissa. Löytyykö kuosista pehmoisia päiväunia vai kenties nallekarhun tassut?

Juuri lanseeratun Lähelle-kuosin on suunnitellut Kemut -kuosin takaa tuttu kuosisuunnittelija, taiteilijaystävämme Suvi Pouttu.

Suvi kuvailee Lähelle-kuosin luomisprosessia suoraviivaiseksi sekä hauskaksi – vesiväreillä ja musteella maalatut kuviot alkoivat elää paperilla omaa elämäänsä. Iloisesta tunnelmasta yhdistettynä graafisiin muotoihin syntyi suunnittelijan käsissä lopulta kuosi, jossa on löydettävissä söpöä kömpelyyttä ja sympaattisuutta sekä pikkuisen uhoa, kuin karhun sylissä ja käpälissä.

Lähelle-kuosin suunnittelija Suvi Pouttu.

NOUKI:n suunnittelijat Anna ja Saara ihastuivat Lähelle-kuosissa sen maalauksellisen pehmeyden ja graafisen terävyyden yhdistelmään sekä lämpimään mielikuvaan karhun halauksesta. Anna ja Saara kommentoivat, että erityistä kuosissa on myös sen koko ja skaalaus: kuosi on juuri sopivan kokoinen näyttääkseen kaukaa ja läheltä tarkasteltuna aivan erilaiselta.

Lähelle -kuosi nähdään syysmallistossamme kauniisti laskeutuvalle viskoosille painettuna. Materiaali kietoo pukijansa näyttävissä HULJA-maximekoissa, arkikäyttöön sopivissa LUONNE-paitamekoissa, sekä monikäyttöisissä VALMU-mekoissa ja -paidoissa.

Tule ihastelemaan karhun tassutuksia ja herkullista syksyn väriloistoa Shopillemme Kyttälänkadulle perjantaisin klo 11-18 tai tutustu koko AW1920 mallistoon nettikaupassamme. 

Vastaa