Vastuullista muotia suoraan suunnittelijoilta – ilmainen toimitus yli 200€ tilauksiin!

Esittelyssä Noukin klassikkotuotteet

Me NOUKI:lla puhumme klassikkotuotteista, joiden design kestää sesongista toiseen. Meille klassikot ovat tuotteita, jotka viestivät ajattomuudellaan NOUKI:n luonteesta, estetiikasta sekä arvomaailmasta ja mikä olennaisinta – ne ovat niitä vaatekaapin käytetyimpiä kulmakiviä. Monet asiakkaamme ovat huomanneet saman kuin me ja palaavat kerta toisensa jälkeen juuri näiden tuotteiden äärelle. 

Tälläkin hetkellä mallistossa on tuotteita, jotka ovat ihastuttaneet sekä meitä että asiakkaitamme ihan yrityksemme alkumetreiltä asti.

KAARNA KERROSMEKKO – syksy 2016

Ikonisessa, Suuri Käsityölehden (11/2017) designer-kaavanakin nähdyssä Kaarna kerrosmekossa kiteytyy NOUKI:n vaatteiden ydin: miellyttävä sekä käytännöllinen materiaali yhdistettynä yksinkertaiseen, mutta kiinnostavaan vaatteen malliin. Ja tämän ovat meidän asiakkaatkin huomanneet – onhan monikäyttöinen Kaarna ollut yksi myydyimmistä tuotteistamme! Kaarna kerrosmekon asustat niin juhlaan kuin arkeen ja mikä parasta, sen kanssa voi olla, elää ja syödä huoleti, kun vatsa on mekon kerroksellisuuden ansiosta piilossa.

TUNDRA CULOTTES – syksy 2016

Meidän (mukavuudenhaluisessa, mutta tyylikkäässä) tiimissä melkein joka päivä joku tulee töihin jalassaan Tundra culottesit ja se jo kertoo jotain. Onnistuimme suunnittelemaan housut, jotka ovat kannustaneet monia meidän asiakkaita kokeilemaan leveitä lahkeita ensi kertaa. Tundra culottes on ympärivuotinen housu, joka toimii niin paljain nilkoin kuin sukkisten ja polvisukkien päälle kerrostettuna.

NOOMI/KORIA POOLO – syksy 2016

Koria poolo täyttää vaatekaapissa ja jokapäiväisessä pukeutumisessa sen helposti yhdisteltävän jokatilanteen paidan paikkaa. Koria poolo soveltuu sekä housujen että hameiden pariksi ja se päällä on myös nukuttu ja retkeiltykin. Poolon kaulus suojaa kaulaa, mutta se on tarpeeksi väljä ja mahdollista taittaa kaksinkerroin.

VINKA JUMPSUIT – syksy 2016

Vinka jumpsuitissa on vinhaa tyyliä, joka kolahtaa etenkin rohkeampiin pukeutujiin. Se on juhlaan sopiva, näyttävä, mutta helppo kokoasu, joka ihanan materiaalinsa vuoksi käy myös arkisempaan tilanteeseen. On Vinka nähty muusikon keikka-asunakin! Vinkasta saa parhaan käsityksen päälle puettuna – moni onkin hankkinut tämän haalarin nähtyään sen ensin jonkun toisen käyttämänä. 

KLASSIKKO MEKKO – syksy 2017

Nimensä mukaisesti Klassikko-mekko on lyönyt itsensä läpi NOUKI:n klassikkojen joukkoon. Se on luottovaate, jonka pukee huoletta ylleen oli kyseessä sitten työhaastattelu, perheillallinen tai tavallinen arkimaanantai. Mekon voi valita väljempänä tai aivan tyköistuvana sekä pukea vyöllä tai ilman. Klassikko mekossa yhdistyy parasta NOUKI:a: huolellinen leikkaus sekä erinomainen materiaali. Mekosta löytyy myös taskut.

NEPPARIHAME – kevät 2018

Neppparihame on suunniteltu tarpeeseen: monikäyttöiseksi, mutta mukavuudesta tinkimättömäksi hameeksi sopimaan erilaisten yläosien pariksi. Ja tässä onnistuttiin! Hameen miellyttävän leveän vyötärökumpparin voi asetella halutessaan joko vyötärön korkeudelle tai alemmas kohti lantiota ja valita hameen koon sen mukaan. Sekä nepparihameen helman pituudesta että materiaalin tunnusta olemme saaneet kiitosta.

Löytyisikö NOUKI:n klassikoista kulmakivi sun vaatekaappiin? Vai joko siellä kenties on sellainen?

Vastaa