Vastuullista muotia suoraan suunnittelijoilta – ilmainen toimitus yli 200€ tilauksiin!

Kemut-kuosin suunnittelija Suvi Pouttu

Kevätmalliston katseenvangitsija on raikas ja näyttävä Kemut-kuosi, jonka on NOUKI:lle suunnitellut Suvi Pouttu. Näin Vaatevallankumous-viikonkin kunniaksi haluamme esitellä tämän ihanan, hauskan ja sydämellisen tyypin kuosin takana!  

 

IMG_7975   IMG_7990

Kuva1: Suvi Kemu-hameessaan NOUKI:n työhuoneella.

 

IMG_7859

Kuva2: Suvin luonnoskansio. Suvi kuvailee itseään impulsiiviseksi kuosisuunnittelijaksi, joka inspiroituu milloin mistäkin ympärillään, usein vähän oudoista asioista.

 

Yhteistyö Suvin kanssa lähti liikeelle keväällä 2017 ja kuosin suunnittelu oli osa Suvin opinnäytetyötä. Suvi ideoi, esitteli luonnoksia, me kommentoitiin, Suvi kuunteli ja jatkoi valitun kuosin kehittelyä meidän kommenttien pohjalta. Ja siitä syntyi hurmaava Kemut-kuosi!

 

IMG_9380

Kuvat 3&4: Kemut-kuosin värikokeiluja, luonnoksia ja ensimmäisiä mallipaloja kevään neuloksista NOUKI:n työpöydällä keväällä 2017.

 

”Kemut -kuosissa tanssivat taikahedelmät ja lehdet. Kemuissa saa lennellä, pyöriä ja sekoittua. Näihin kemuihin on kutsuttu kaikki: oudon muotoiset, vaatimattoman oloiset, räiskyvät ja tavalliset”,  kuvailee Suvi Pouttu suunnittelemaansa kuosia.

 

Pellavasekoiteneulos, Kutomo HolopainenOrganic cotton knitted jacquard, Kemut pattern, white

 

Kemut-kuosi päätyi kevään mallistoon sekä kolmivärisenä luomupuuvillaisena jacquard-neuloksena että mustavalkoisena versiona pellavasekoiteneuleisiin – ja myöhemmin keväällä kuosi tullaan näkemään myös uimapukukankaalle painettuna! (Ei muuten yhtään maltettais odottaa, että saadaan uikkarit lanseerattua! Eikä sitä, että päästään uimaan!)  

 

IMG_7950

 

Ps. Paljastettakoon vielä, että Suvi on, paitsi lahjakas kuosisuunnittelija, myös rakas ystävämme, jonka kanssa on monia hyviä kemuja vietetty vuosien varrella eikä ne kemut varmaan tästä huonone! 😉 Ihana tehdä töitä kera ystävien, uusien ja vanhojen. <3      

2 vastausta

Vastaa