Vastuullista muotia suoraan suunnittelijoilta – ilmainen toimitus yli 200€ tilauksiin!

Koria poolon 3 tyyliä

Kokosimme nykyisille ja tuleville Koria poolon tai poolojen (näitä voi hankkia myös useassa värissä!) omistajille ideoita, miten pukea poolo kolmella eri tapaa.

Koria poolo, joka kulki aiemmin nimellä Noomi, saapui mallistoomme syksyllä 2016. Siitä asti tämä klassikkopaita on palvellut moitteettomasti monen meidän asiakkaan jokapäiväisessä käytössä. Koria poolossa tiivistyy Noukin estetiikan ydin: selkeälinjainen sekä helposti yhdisteltävä malli, joka on huomaamattoman mukava päällä. 

Kerrostamisen iloa 

Viileät ilmat voivat olla haaste pukeutumiselle – ja niistähän luovuus saa purtavaa. Pukemalla erimittaisia helmoja päällekkäin, saa asuun lisää lämmittäviä kerroksia, mutta myös mielenkiintoa. Koria poolo sopii hyvin päällimmäiseksi kerrokseksi laatikkomaisen muotonsa ansiosta. Kerrospukeutumisessa on myös hauskuutta ja iloa!

Yhdistä Koria poolo esimerkiksi Luonne paitamekkoon.

Asennetta arkeen 

Jotkut päivät vaativat asenne-asua. Yhdistämällä Koria poolon culottes-housuihin, esimerkiksi samettisiin Metsikkö culotteseihin, lenkkareihin ja iloisiin Kemu-sukkiin, saa kokonaisuudesta rohkean ja voimaannuttavan. Pitämällä väri- ja kuosimaailman yhtenäisenä, voi asusta luoda hillitymmän version.

Tyylikäs, muttei tylsä 

Naisellisuutta, tyyliä, muttei takuulla tylsää! Koria poolo sopii täydellisesti myös hameen, esimerkiksi Koria nepparihameen, pariksi ja pehmeä luomupuuvilla lämmittää sekä hengittää kanssasi päivän vaiheesta toiseen. Poolon kauluksen voi myös taittaa, jolloin kokonaisuudesta tulee hieman kevyempi.

Muista klassikkotuotteistamme voit lukea Esittelyssä Noukin klassikkotuotteet -postauksesta.

Vastaa