Hidasta muotia suoraan suunnittelijoilta – ilmainen toimitus yli 200€ tilauksiin!

3 tapaa stailata Klassikko-mekko

Jokaisen naisen vaatekaapin yhtenä kulmakivenä tulisi olla tilanteeseen kuin tilanteeseen sopiva luottomekko. Tässä postauksessa on koottuna syitä sille, miksi meidän Klassikko-mekkomme sopii erinomaisesti täyttämään tämän tehtävän.

Klassikko mekko nousi mallistoon syksyllä 2017. Se sai klassisen nimensä sekä luottovaatteen aseman huolellisen, hillityn leikkauksensa sekä erinomaisen materiaalinsa ansiosta. Mekosta löytyvät myös huomaamattomat sivutaskut. Sen voi valita väljempänä tai aivan tyköistuvana sekä pukea vyöllä tai ilman.

Töihin/toimistoon 

Meidän mallistojen kantavana ajatuksena on luoda mukavia, mutta silti pukijaansa ilahduttavia ja imartelevia, vaatteita jokapäiväisiin hetkiin. Ja ihan tavallisina työpäivinähän sitä mukavuutta kaivataan! Pue Klassikko-mekko saapikkaiden, ylellisen Sula mohair-neuletakin sekä erilaisten huivien tai korujen kanssa ja vaihtele komponentteja mielesi mukaan. Näin koko viikon työasut ovat valmiit!

Juhlaan

Tarvitseeko vaatekaapissa olla erikseen arki- ja juhlavaatteita? Ei välttämättä! Luomupuuvillaneulos ja Klassikko-mekon pelkistetty malli saa juhlavamman muodon, kun sen yhdistää korkoihin, nahkavyöhön sekä näyttävämpiin koruihin. Punaa huuliin ja menoksi!

Kaupungille

Lauantain kahvilatreffeille tai kaupunkikierrokselle saattaa ylleen kaivata jotain rentoa, mutta lämmittävää. Pue silloin Klassikko-mekko hameen tapaan ja vetäise päälle Syli villapaita tai muu väljempi pusero. Kun materiaalit ovat skarpit, pysyy asu siistinä.

Muista NOUKI:n klassikkotuotteista voit lukea Esittelyssä Noukin klassikkotuotteet -postauksesta.

Postauksen kuvat: Elsa Hietanen

Vastaa