Vastuullista muotia suoraan suunnittelijoilta – ilmainen toimitus yli 200€ tilauksiin!

Elina <3 NOUKI

  Mehän emme olisi olemassa ilman teitä – meidän ihania asiakkaita. NOUKI:n täyttäessä pian jo 2,5-vuotta, olemme ehtineet tavata jo monen monta inspiroivaa, hauskaa ja tyylikästä naista, joista muutaman haluamme nyt esitellä myös teille muille samanmoisille. Ensimmäisenä Elina Tampereelta.  

 

nouki-mere-culottes-elina-laura-happo_2144  

Elina poikkesi meidän showroomille ensimmäistä kertaa viime keväänä ystävänsä suosituksesta. Nyt hänen vaatekaapistaan löytyy jotakin jokaisesta NOUKI-mallistosta. Miten tässä kävi näin? ”NOUKI:sta (ja noukilaisista!) välittyy aito, hyvä tunnelma. Se myös tuntuu vaatteita kantaessa: vaatteet tuntuvat laadukkailta ja mukavilta yllä. Vaatteiden tuotanto-olosuhteilla on myös merkitystä mulle,” Elina kertoo.  

 

nouki-mere-culottes-elina-laura-happo_2089 

Näihin kuviin Elina valitsi ylleen uusimman NOUKI-hankintansa – henkäyksenkeveät Mere –pellavaculottesit tämän kesän mallistosta. Kesäpäivistä haaveileva, kerrospukeutumisen mestari Elina on ottanut varhain keväällä hankkimansa pellavahousut heti käyttöön, vaikka kesäiset säät ovat tänä vuonna antaneet hieman odottaa itseään.

 

  nouki-mere-culottes-elina-laura-happo_1773

 

”Pellavahousut sopivat moniin tilanteisiin, ja nämä harmaat housut on helppo yhdistää monenlaisiin yläosiin. Leveiden lahkeiden kanssa pidän yleensä istuvia yläosia. Päivästä riippuen olen pukenut housujen pariksi voimakkaita värejä tai simppelin valkoisen puseron. Jostain syystä näiden pellavahousujen kanssa jätän hiukseni mielelläni huolettomasti auki – ehkä se johtuu rentona hulmuavista lahkeista.” Elina ja pellavahousut ikuistettiin lähiruokapuoti Lempissä Tampereen Tammelassa. ”Tammela on mulle rakasta seutua ja Lempi on nimensä veroisesti lempipaikkojani – sieltä saa parhaat leivät ja ihanaa palvelua.” Kuvat: Laura Happo    

Vastaa