Vastuullista muotia suoraan suunnittelijoilta – ilmainen toimitus yli 200€ tilauksiin!

NOUKI CYCLE -tuotteet

Leikkuuhukasta uusiksi

tuotteiksi

Arvostamme käyttämiämme laadukkaita materiaaleja, joten mietimme jatkuvasti miten hyödyntää vaatteiden leikkuun yhteydessä syntyviä kangas- ja neulospaloja.

Leikkuu tehdään tietenkin mahdollisimman tiiviisti, jolloin hukkaa jää mahdollisimman vähän.  Vääjäämättä hukkapaloja kuitenkin jää. Olemme jo pitkään valmistaneet niistä hiusdonitseja kahdessa koossa sekä materiaalinäytesettejä, joiden tarkoitus on ehkäistä nettikauppatilausten turhia palautuksia. Näitä näytteitä saa tilata ilmaiseksi nettikaupastamme!

Uusi yhteistyökumppani

Pitkään meillä on kytenyt ideoita muistakin pientuotteista. Kiitos ideoista myös lähipiirille! Viime vuonna asiat loksahtivat kohdilleen, kun tutustuimme uuteen ompelijaan Venlaan.  Asiat lähtivät rullaamaan, ja jouluksi 2023 Venla valmisti meille pienen testierän uusia tuotteita leikkuuyljäämästä. Ensimmäiset lapaset ja hiuspannat päätyivätkin jo asiakkaille ennen joulua.

Luomupuuvillaiset lapaset merinovuorilla, kämmenselässä kaunis laskos, sekä merinovillainen kaunis solmuhiuspanta.

Innostuksemme jatkui ja suunnittelimme myös meikkipussin ja kukkaron. Venla valmisti meille näistäkin pienet erät, jotka ovat nyt saapuneet myyntiin Studio Shopille sekä verkkokaupaan. Olemme itse innoissamme näistä uusista pientuotteista sekä siitä, että muutoin hukkaan menevä materiaali on saatu hyödynnettyä! Uusia hukkapaloista valmistettuja tuotteita kutsumme Nouki Cycle -tuotteiksi. 

Kukkaro pankkikorteille ja kolikoille, vetoketjukinnitys ja  kaunis laskosyksityiskohta. Materiaaleina sametti tai pellava.
Meikkipussi kaunilla laskosyksityiskohdalla, vetoketjukiinnitys. Materiaaleina sametti tai pellava.

20230423_180614

Olemme erittäin onnellisia uudesta yhteistyökumppanistamme Venlasta. On ihanaa, että nuoret ihmiset haluavat lähteä vaatteiden valmistuksen pariin, se on aika harvinaista nykyään. Ilman uusia taitavia käsityöläisiä ei kuitenkaan ole tulevaisuutta Suomessa valmistetuille vaatteille/tekstiileille. Saa nähdä mitä seuraavaksi Venlan kanssa keksimme, uusia tuoteideoita ainakin jo kytee!

NOUKI CYCLE –konsepti

Vastaa