Vastuullista muotia suoraan suunnittelijoilta – ilmainen toimitus yli 200€ tilauksiin!

Koe uutuudenviehätys lainaamalla

Haluatko, että vaatekaapistasi löytyy ainoastaan sellaisia tuotteita, joita tiedät pitäväsi usean vuoden ajan ja jotka ovat varmoja valintoja omaan tyylin suhteen?

Hyvä, niin mekin. Uskomme, että hyvin harkittu ostos lisää tuotteen arvostusta ja silloin siitä riittää iloa vuosien ajaksi.

Välillä on kuitenkin kutkuttavaa kokeilla jotain täysin uutta väriä tai mallia, josta voisi tulla uusi suosikki, mutta ei kuitenkaan halua ottaa riskiä että tuote jää vaatekaappiin lojumaan muutaman käyttökerran jälkeen. Silloin kannattaa kokeilla tuotteen lainaamista.

Olemme ilolla seuranneet miten myös vaatteiden lainaamisesta on tullut yleisempää, ja miten toiminta on levinnyt eri kaupunkeihin. Tällä hetkellä Noukin tuotteita voi lainata vaatelainaamojen kautta seitsemästä eri kaupungista ympäri Suomea.

Vaaterekki, Helsinki

Vaatepuu, Helsinki

Vaatepuu, Järvenpää

Vaatepuu, Turku

Vaatelainaamo Tanttu, Seinäjoki

Vaatelainaamo Noppa, Kuopio

Vaatelainaamo Mallaamo, Oulu

 Ja lisäksi…

 

 

NOUKI Lainaamonurkka

NOUKI:n oma lainaamo ”Lainaamonurkka” on nyt avattu! Studio Shopin lainaustuotteet keskittyvät juhlapukeutumiseen ja uniikkeihin tuotteisiin. Lainaamon rekiltä voit siis löytää malleja ja värejä, joita ei ole koskaan ollut tuotannossa!

Lainattavat tuotteet ovat pääasiassa mallistomme arvokkaimpia tuotteita, joiden hankkiminen on usein vielä normaalia pidemmän harkinnan tulos. Haluamme tarjota mahdollisuuden testata tuotetta käytössä harkinnan tueksi. Mikäli lainattu tuote tuntuukin niin hyvältä, ettet haluakaan luopua siitä, ovat jotkin lainaamovalikoiman tuotteista myös lunastettavissa omaksi lainaamisen jälkeen (poislukien uniikit tuotteet). Vähennämme lunastuksen yhteydessä tuotteen hinnasta lainausajan maksun.

Juhlat ovat ainutlaatuisia tapahtumia, jota voi vahvistaa myös pukeutumalla ainutkertaisesti. Lainaamalla juhlapuvun voi pukeutua vain kerran samaan vaatteeseen ja samalla välttää vaatteen kertakäyttöisen kuluttamisen.

Aina kaikkea ei tarvitse itse omistaa, ainakaan heti, vaan voi tutustua tuotteeseen rauhassa ja pukeutua ainutlaatuisesti lainaamalla.

Vastaa