Vastuulliset Suomessa valmistetut vaatteet – Meistä

NOUKI

Lisää otsikkotekstisi tähän

Vuonna 2015 perustimme NOUKI:n halusta helpottaa ihmisten arkea kauniilla ja käytettävillä arkivaatteilla. Halusimme myös muuttaa vaateteollisuuden vallalla olevia epäeettisiä ja massatuontanto-valtaisia toimintamalleja. Ensimmäinen naistenvaatemallisto julkaistiin 2015 syksyllä. Heti alusta alkaen tavoitteemme on ollut suunnitella kestäviä, miellyttävän tuntuisia, inspiroivia ja vastuullisesti tuotettuja vaatteita naisille, jotka kaipaavat vaivatonta tyylikkyyttä ja haluavat elää vastuullisesti, mutta elämästä nauttien.

”Inspiroidu hyvällä omallatunnolla”

Visuaalisen uudistumisen elämyksiä on mahdollista kokea myös ilman huonoa omaatuntoa. Selkeälinjaiset siluetit ja taiteilijaystäviemme meille suunnittelemat kiehtovat kuosit ja tekstuurit luovat yhdessä NOUKI:n omintakeisen ilmeen, jossa boheemi rentous yhdistyy ainutlaatuisella tavalla skandinaaviseen selkeyteen. Vaatteitamme voi käyttää hyvällä omallatunnolla, ne on valmistettu vastuullisesti ja reilusti sekä kestävät käyttöä ja pesua.

Jokaisella pitää olla mahdollisuus tuntea itsensä kauniiksi ja saada itselleen hyvä mieli itseä inspiroivalla, hyvin istuvalla ja kestävällä vaatteella.

”Nauti elämästä vastuullisesti”

Missiomme on suunnitella arkea helpottavia, monikäyttöisiä vaatteita, joissa on hyvä olla niin työhaastattelussa kuin mökkilaiturillakin. Aikaa säästyy niihin todella tärkeisiin hetkiin ystävien, perheen ja harrastusten parissa ja samalla voi tuntea itsensä arvokkaaksi ja varmaksi. Vaatteemme on suunniteltu myös helposti huollettaviksi.

Tuotteemme tuntuvat miellyttäviltä päällä, eivät kiristä, purista tai hankaa. Haluamme, että olosi on puettu ja tyylikäs, mutta niin mukava, että voisit vaikka nukkua samoissa vaatteissa.

”Be special, feel special”

Aito halumme palvella asiakkaitamme näkyy kaikessa toiminnassamme. Koska jokainen meistä on erilainen, huomioimme asiakkaat yksilöinä ja kehitämme jatkuvasti palveluamme enemmän yksilön tarpeet huomioivaan suuntaa. Koska tuotteet valmistetaan lähituotantona ja piensarjoina, pystymme reagoimaan nopeasti myös asiakkaidemme erityistoiveisiin.

Jokainen asiakas ja jokainen mielipide on meille tärkeä, sillä haluamme muokata toimintaamme sekä tuotteitamme palautteen perusteella. Vain siten tuote voi olla käyttäjälleen merkityksellinen ja todelliseen tarpeeseen valmistettu.

”Vastuullisuus tuntuu hyvältä”

Toimimme vastuullisesti ja läpinäkyvästi ja meillä on vahvat arvot. Emme halua valmistaa tuotteitamme polkemalla kenenkään oikeuksia tai kuluttaa turhaan luonnonvaroja. Etsimme jatkuvasti uusia ekologisempia materiaaleja ja käymme jokaisen tuotteen kohdalla läpi vastaako se arvojamme. Meille on tärkeää, että tuotteita valmistetaan vain todelliseen tarpeeseen ja harkiten. Ja asiakkailla on oikeus tietää miten ja kuka tuotteen on valmistanut.

Tuotteet valmistetaan lähituotantona Suomessa: Kiteellä, Tampereella ja Tuusulassa. Kaikki kankaamme ja neuloksemme ovat myös vastuullisesti Suomessa tai Euroopassa tuotettuja. Sekä kotimaiset että eurooppalaiset yhteistyökumppanimme ovat luotettavia, ammattitaitoisia ja huolella valittuja.

“Vastuullisen muodin olohuone”

Avasimme oman liikkeen Tampereelle keväällä 2019 tarjotaksemme arvoisensa tilan vastuulliselle muodille, tapahtumille ja vuoropuhelulle. Syyskuussa 2020 avasimme Kyttälänkadulle uudistuneen NOUKI Studio Shopin. Studio Shopissa otamme asiakkaiden yksilölliset tarpeet entistä paremmin huomioon. Löydät saman katon alta palvelut tuotteen koko elinkaaren ajaksi, suunnittelusta, korjaamisen ja huoltamiseen, sekä asianmukaiseen kierrättämiseen. Viehättävässä tilassa yhdistyvät myymälä, työhuone ja tila tapahtumille. voit tehdä vastuullisia ostoksia ja hengähtää kaupungin keskellä.

 

Suunnittelijat,

Anna Reilin & Saara Naskali