Hidasta muotia suoraan suunnittelijoilta – ilmainen toimitus yli 200€ tilauksiin!

Pre Order: HUIMA pellavamekko, lisävärit!

289,00 

Uutuuspellavamekko tilattavissa kolmessa lisävärissä! Kedolla-kuosillista mekkoa on heti varastossa, muut värit valmistetaan tilauksesta 2-4 viikon toimitusajalla.

Imartelevasti, mutta rennosti vartaloa myötäilevä mekko, jossa supernäyttävät pussihihat! Hihansuissa kuminauhat. Selässä muotolaskokset, jotka tuovat vyötärön kauniisti esiin. Mallissa silti sopivasti armollista väljyyttä. Helman pituus hieman polven alle. Selässä huomaamaton piilovetoketju.

Valitsethan pellavatuotteessa aina tarpeeksi väljän koon, jotta vaate kestäisi mahdollisimman pitkään käytössä.

Tuotekuvien/videon malli on 171cm pitkä ja hänellä on mekosta koko S. Mallin mitat: ry 83cm, vy 63cm, ly 105cm. (Tämän mekon koon valinnassa kannattaa painottaa rinnanympäryyttä, mutta verrata myös lantion- ja vyötärönympäryyttä meidän mitoitukseemme. Mikäli ne poikkeavat oleellisesti mittataulukostamme, voit tarkistaa tuotteen mitoista, riittääkö väljyys valitsemassasi koossa myös alaosasta.)

Tuote on suunniteltu Tampereella ja se leikataan ja ommellaan tilauksesta Tampereella. Toimitusaika 2-4 viikkoa. Tuotteelle on myönnetty Avainlippu-merkki.

Materiaali smaragdi/lila/minttu: 100% pellava, kudottu Liettuassa ja on esikutistettu.

Pesu ja silitys smaragdi/minttu/lila: konepesu max 60°C, silitys kosteana 200°C. Vältä rumpukuivausta ja pitkää linkousta.

Vinkki: Älä pese liian täysiä koneellisia. Näin vältät pesuryppyjen syntymisen. Pesun jälkeen tuote kannattaa ripustaa välittömästi henkariin kuivumaan ja suoristella käänteet käsin, mikäli haluaa välttyä silittämiseltä.