Vastuullista muotia suoraan suunnittelijoilta – ilmainen toimitus yli 200€ tilauksiin!

Pre Order: HAY midimekko 3/4-hiha, useita värejä!

229,00 

Väljä 3/4-hihainen mekko midimittaisella helmalla, ihanan eläväistä pellavaa. Todellinen kesä-klassikko nyt saatavilla tilauksesta näissä kuudessa upeassa värissä!

A-linjainen malli, helma takaa hieman pidempi. Pyöreä pääntie, jossa kaunis halkio edessä.

Sivusaumataskut ja vyötäröllä vyönlenkit + vyö samasta kankaasta.

Materiaalina pehmeä ja hengittävä 100% pellava, jossa kauniit syvät sävyt.

Valitsethan pellavatuotteessa aina tarpeeksi väljän koon, jotta vaate kestäisi mahdollisimman pitkään käytössä. Tässä tuotteessa koko kannattaa valita ensisijaisesti rinnanympäryyden perusteella.

Kts. lisätiedot alta.

Tuote on suunniteltu, kaavoitettu, leikattu ja ommeltu Suomessa, Tampereella. Tuotteelle on myönnetty Avainlippu-merkki.

Materiaali: 100% pellava, kudottu Liettuassa. Esikutistettu.

Pesu ja silitys (minttu, smaragdi, roosa, lila): konepesu max 60°C, silitys kosteana 200°C. Vältä rumpukuivausta ja pitkää linkousta. Älä pese liian täysiä koneellisia. Näin vältät pesuryppyjen syntymisen.

Pesu ja silitys (pronssi, vedenvihreä ja ruusukulta jacquard): konepesu 40°C, silitystä ei suositella kankaan struktuurin takia, mutta kangas kestää silityksen 200°C. Vältä rumpukuivausta ja pitkää linkousta. Älä pese liian täysiä koneellisia. Näin vältät pesuryppyjen syntymisen.

Vinkki: Pesun jälkeen tuote kannattaa ripustaa välittömästi henkariin kuivumaan ja suoristella käänteet käsin, mikäli haluaa välttyä silittämiseltä.