Hidasta muotia suoraan suunnittelijoilta – ilmainen toimitus yli 200€ tilauksille!

Tulossa: MINI-HULJA mekko, pinkki-oranssi

199,00 

Yllätysväri!

Saatavilla jo nyt jälleenmyyjältämme Tampereen Taito Shopilta.

Ja lisäksi: yleisön pyynnöstä ja erinäisten tuotantoteknisten käänteiden johdosta tätä pinkki-oranssia Mini-Hulja mekkoa on tulossa pieni erä myös meille! Nappaa oma kokosi tästä rajoitetusta erästä tilaamalla mekko jo ennakkoon!

 

 

***(HUOM! Arvioitu saapumisaika vko 21.)****

_______

Tämä aiempien mallistojen suosikki nyt uudessa ihanassa kuosissa!

Juuri sopivasti vartaloa myötäilevä minimekko, jossa katseenvangitsijana supernäyttävät kellohihat! Selässä muotolaskokset, jotka tuovat vyötärön kauniisti esiin. Mallissa silti sopivasti armollista väljyyttä sekä ripaus viehkoa vintage-henkeä. Takana pääntiellä pieni halkio ja nappi helpottamassa pukemista.

Materiaalina unelman kevyt ja kauniisti laskeutuva ohut FSC-sertifioitu viskoosikangas, johon on painettu Suvi Poutun suunnittelema upea uutuuskuosi Valokas. Kuosin värit, pinkki ja oranssi sekoittuvat kauempaa katsottaessa ihanasti toisiinsa muodostaen kauniin hohtavan korallin sävyn.

Kts. lisätiedot alta.

Poista

Tuote on suunniteltu Tampereella, leikattu ja ommeltu Kiteellä. Tuotteelle on myönnetty Avainlippu-merkki.

Kuosi: Valokas-kuosin on suunnitellut Suvi Pouttu.

Materiaali: 100% viskoosi. Kangas on kudottu ja digiprintattu Italiassa. Kankaan viskoosi on valmistettu suljetun kierron menetelmällä, jossa sekä kemikaaleja että vettä kuluu merkittävästi vähemmän kuin tavallisen viskoosikuidun valmistuksessa. Kankaan viskoosilla on FSC-sertifikaatti, joka takaa, että kankaan selluloosakuitu on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä.

Pesu ja silitys: hienopesu 40°C, silitys max 150°C. Saattaa kutistua max. 5% pituudesta. Pestään samanväristen kanssa väljässä vedessä. Kuositellaan ja silitetään kosteana.