Hidasta muotia suoraan suunnittelijoilta – ilmainen toimitus yli 200€ tilauksiin!

Pre Order: HETKI pellavamekko, lisävärit

289,00 

Uutuuspellavamekko tilattavissa kolmessa lisävärissä! Kedolla-kuosillista mekkoa on heti varastossa, muut värit valmistetaan tilauksesta 2-4 viikon toimitusajalla.

Simppeli kietaisumalli kauniilla perhoshihoilla. Helma on midimittainen. Helppo kietaista kesällä päälle vaikka uinnin päätteeksi, mutta luottomekko myös kesän juhliin.

Valitsethan pellavatuotteessa aina tarpeeksi väljän koon, jotta vaate kestäisi mahdollisimman pitkään käytössä.

Tuotekuvien/videon malli on 171cm pitkä ja hänellä on mekosta koko XS. Mallin mitat: ry 83cm, vy 63cm, ly 105cm. (Tämän tuotteen koon valinnassa kannattaa painottaa rinnanympäryyttä, sillä mekon vyötäröä voi hieman säätää ja lantiolla puolestaan on väljyyttä ja kietaisumekanismi antaa lantiolle vielä lisää tilaa.)

Tuote on suunniteltu Tampereella ja se leikataan ja ommellaan tilauksesta Tampereella. Toimitusaika 2-4 viikkoa. Tuotteelle on myönnetty Avainlippu-merkki.

Materiaali smaragdi/lila/minttu: 100% pellava, kudottu Liettuassa ja on esikutistettu.

Pesu ja silitys smaragdi/minttu/lila: konepesu max 60°C, silitys kosteana 200°C. Vältä rumpukuivausta ja pitkää linkousta.

Vinkki: Älä pese liian täysiä koneellisia. Näin vältät pesuryppyjen syntymisen. Pesun jälkeen tuote kannattaa ripustaa välittömästi henkariin kuivumaan ja suoristella käänteet käsin, mikäli haluaa välttyä silittämiseltä.