Vastuullista muotia suoraan suunnittelijoilta – ilmainen toimitus yli 200€ tilauksiin!

Kesän mekot

Mikä kuuluu kesään yhtä varmasti kuin rantasauna ja mansikkakakku? Kesämekko tietenkin! Vaivattomampaa ei pukeutuminen voi olla, kuin uikkarin päälle heitetty kevyt kesämekko.

Haluammekin esitellä mekkovalikoimaamme, johon on jälleen tänäkin kesänä panostettu: löytyy tutusti pellavaa useissa herkullisissa sävyissä sekä kevyitä viskoosi-mekkoja upealla Valokas-kuosilla.

Suunnittelumme lähtökohtana on aina mahdollisimman monikäyttöinen ja monipuolinen tuote, ja monet mekot sopivatkin sekä juhliin, mökille että leikkipuistoon.

RAUHA mekko

Ihana Tuuli Talvimarja-värisessä Rauha-mekossa. Herkullisen marjainen väri toimii ympäri vuoden. Kuva: @henkariin.

RAUHA midimekko

Rauha-midimekko pidemmän helman ystäville. Kuvassa mekko puettuna toisin päin, halkio selän puolelle! Tästä mekosta on jo muodostunut monelle kesän luottomekko. Kuva: @vuodenäiti.

Smaragdin lisäksi Rauha-midimekko on saatavilla myös ihanassa pinkki-oranssissa värityksessä. Malli on väljä ja rento, vyöllä voi tuoda vyötärön esiin, sitoa sen löyhästi taakse tai jättää kokonaan pois. Kuvat: Miela/Anni Minkkinen.

HAY midimekko

HAY-midimekko jatkaa valikoimassa vuodesta toiseen siitä yksinkertaisesta syystä, että se on kaunis, yksinkertainen ja monikäyttöinen. Materiaali on 100% pellava. Tätä mallia saa kuvan minttuna sekä smaragdina. (Lisäksi tilaustuotevalikoimassa lisää värejä, lue lisää alta!)

Verna mekko

Valokas-kuosin uusi väri on tänä kesänä herkkä lila. Kuvan Verna-mekkoa saatavissa myös smaragdin värisenä. Verna-mekossa on kauniit rypytykset olalla sekä vyötäröllä.

Mini-Hulja mekko

Kuva: @vuodenäiti

Mini-Hulja -mekko on yksinkertainen, mutta näyttävä mekko kesän juhliin. Hulmuava hiha on paitsi kaunis, se myös suojaa käyttäjäänsä auringolta. Malli myötäilee vartalon muotoja kevyesti. Lisävarusteeksi meiltä voi ostaa myös vyön, jos haluaa tuoda vyötäröä vielä enemmän esiin. Tätä mallia saa sekä pellavaisena, että viskoosista Valokas-kuosilla. Ja tilauksesta saa lisää värejä tietty!

Lisää mekkoja tilauksesta - Pre Order

Pre Order -tilausvalikoimassa on mm. Hay-mekosta lyhyempihelmainen malli useassa pellavasävyssä. Hay-mekon molemmat pituudet saatavissa myös hihoilla. Lisäksi paljon muita vaihtoehtoja!

Vastaa