Vastuullista muotia suoraan suunnittelijoilta – ilmainen toimitus yli 200€ tilauksiin!

TUULI midihame, Valokas smaragdi

199,00 

Ihana midihame laskeutuvasta viskoosista!

Kevyesti kellotettu malli, joka hulmuaa ihanasti tuulessa. Helman pituus puoleen pohkeeseen. Vyötäröllä kevyesti rypytetty vyötärökaitale, jonka sisällä miellyttävä 6cm kuminauha. Sivusaumataskut ylälantiolla. Yhdistä puseroon, toppiin tai neuleeseen – tämä hame toimii paitsi kesäpäivinä, myös ympäri vuoden.

Materiaalina unelman kevyt ja kauniisti laskeutuva ohut FSC-sertifioitu viskoosikangas, johon on painettu Suvi Poutun suunnittelema upea uutuuskuosi Valokas. Kuosin värit sekoittuvat kauempaa katsottaessa ihanasti toisiinsa muodostaen hohtavan sävyn kankaalle.

Kts. lisätiedot mitoituksesta ja pesuohjeista alta.

Tuote on suunniteltu Tampereella, leikattu ja ommeltu Kiteellä. Tuotteelle on myönnetty Avainlippu-merkki.

Kuosi: Valokas-kuosin on suunnitellut Suvi Pouttu.

Materiaali: 100% viskoosi. Kangas on kudottu ja digiprintattu Italiassa. Kankaan viskoosi on valmistettu suljetun kierron menetelmällä, jossa sekä kemikaaleja että vettä kuluu merkittävästi vähemmän kuin tavallisen viskoosikuidun valmistuksessa. Kankaan viskoosilla on FSC-sertifikaatti, joka takaa, että kankaan selluloosakuitu on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä.

Pesu ja silitys: hienopesu 40°C, silitys max 150°C. Saattaa kutistua max. 5% pituudesta. Pestään samanväristen kanssa väljässä vedessä. Kuositellaan ja silitetään kosteana.

Huom: mittakuvassa mitta B-B on vyötärökaitaleen mitta venytettynä. Hameen kuminauhan ympärysmitat ovat noin:

XS: 67cm | S: 71cm | M: 75cm | L: 79cm | XL: 85cm | XXL: 93cm

Koko kannattaa valita niin, että vyötärökuminauhan mitta on mahdollisimman lähellä omaa vyötärönympärymittaa tai muutaman sentin pienempi. Mikäli olet vartalotyypiltäsi lanteikkaampi kuin meidän mitoituksemme, kannattaa varmistaa mittakuvasta myös mitat C-C & B-B.