Vastuullista muotia suoraan suunnittelijoilta – ilmainen toimitus yli 200€ tilauksiin!

PUFFI merinovillamekko, Apila vihreä

229,00 

Tämä viime kauden tykätyin mekko jatkaa mallistossa, nyt myös uudessa ihanassa Apila-kuosissa!

Vartaloa myötäilevä, lievästi A-linjainen merinovillamekko, jossa upeasti muotoiltu matala savupiippukaulus ja viehkot pussihihat. Hihansuissa 4 vastalaskosta ja kaksinkertainen ranneke samasta materiaalista. Hieman pudotettu olkasauma, joka sopii kauniisti kauluksen muotoon.

Helppo jokapäivän mekko, jonka voit halutessasi pukea myös housujen kanssa. Hengittävän materiaalin ja kauniin leikkauksen ansiosta mekko toimii niin toimistossa kuin kotisohvallakin.

Materiaalina unelmanpehmeä 100% merinovillainen jacquard-neulos, johon kudottu vihreällä ja salvian vihreällä kaunis Apila-kuosi.

(Huomaathan, että kuosillinen merinovillaneuloksemme on hieman paksumpaa kuin yksivärinen. Tästä johtuen myös yksivärisen ja kuosillisen mekon mitoitukset eroavat hieman toisistaan. Olemme kuitenkin miettineet mitoituksen puolestasi, eli molemmista väreistä voit huoletta valita saman koon materiaalien eroavaisuuksista huolimatta – kuosillisessa mekossa tuotteen mitat vaan ovat hieman väljemmät, mutta ne näyttävät ja tuntuvat päällä samankokoisilta. )

Tuotteen oletuskuvan malli on 165cm pitkä ja käyttää kokoa S.

Kts. lisätiedot ja tuotteen mitat sivun alalaidasta.

 

Tuote on suunniteltu, leikattu ja ommeltu Suomessa Kiteellä / Tampereella. Tuotteelle on myönnetty Avainlippu-merkki.

Materiaali: 100% merinovilla. Neulos on neulottu Suomessa, Orivedellä. Villa on mulesing-vapaata ja peräisin Argentiinasta ja Uruguyasta. Lanka on kehrätty Euroopassa.

Pesu ja silitys: Suosi tuuletusta pesun sijaan, tuuletus yleensä riittää raikastamaan villaneuleen. Tarvittaessa villapesu 30°C (villapesuaineella) ja silitys max 110°C. Kuositellaan kosteana ja kuivataan vaakatasossa. Saattaa kutistua max. 5% pituudesta.

Mitoitus: Huomaathan, että mekon rinnanympärys on tarkoituksella hieman pienempi kuin vartalonmittataulukkomme rinnanympärys. Mekon neulos joustaa sen verran, että mekon rinnanympärys voi tarvittaessa olla ainakin 5cm pienempi kuin vartalolta mitattu rinnanympärys.