Vastuullista muotia suoraan suunnittelijoilta – ilmainen toimitus yli 200€ tilauksiin!

Pre Order: MINI-HULJA pellavamekko, lisävärit

219,00 

Tämä aiempien mallistojen suosikki hurmaa lisäksi kahdessa upeassa tilausvärissä! Valmistetaan tilauksesta 2-4 viikon toimitusajalla.

Juuri sopivasti vartaloa myötäilevä mekko, jossa katseenvangitsijana supernäyttävät kellohihat! Selässä muotolaskokset, jotka tuovat vyötärön kauniisti esiin. Mallissa silti sopivasti armollista väljyyttä sekä ripaus viehkoa vintage-henkeä. Takana pääntiellä pieni halkio ja nappi helpottamassa pukemista.

Valitsethan pellavatuotteessa aina tarpeeksi väljän koon, jotta vaate kestäisi mahdollisimman pitkään käytössä.

Kts. lisätiedot alta.

(Tämän mekon koon valinnassa kannattaa painottaa rinnanympäryyttä, mutta verrata myös lantion- ja vyötärönympäryyttä meidän mitoitukseemme. Mikäli ne poikkeavat oleellisesti mittataulukostamme, voit tarkistaa tuotteen mitoista, riittääkö väljyys valitsemassasi koossa myös alaosasta.)

Tuote on suunniteltu Tampereella ja se leikataan ja ommellaan tilauksesta Tampereella. Toimitusaika 2-5 viikkoa. Tuotteelle on myönnetty Avainlippu-merkki.

Materiaali Kedolla-kuosi: 100% pellava, kudottu ja painettu Liettuassa, kutistuu pituudesta max 5% ensimmäisessä pesussa, leveydestä noin 2%. Kedolla-kuosin on suunnitellut Eeva Mäkelä.

Materiaali smaragdi: 100% pellava, kudottu Liettuassa ja on esikutistettu.

Pesu ja silitys Kedolla-kuosi: konepesu max 40°C, silitys kosteana 150°C. Vältä rumpukuivausta ja pitkää linkousta.

Pesu ja silitys smaragdi: konepesu max 60°C, silitys kosteana 200°C. Vältä rumpukuivausta ja pitkää linkousta.

Vinkki: Älä pese liian täysiä koneellisia. Näin vältät pesuryppyjen syntymisen. Pesun jälkeen tuote kannattaa ripustaa välittömästi henkariin kuivumaan ja suoristella käänteet käsin, mikäli haluaa välttyä silittämiseltä.