Vastuullista muotia suoraan suunnittelijoilta – ilmainen toimitus yli 200€ tilauksiin!

Ale!

KUJE kangasmekko, Metsikkö

Alkuperäinen hinta oli: 269,00 €.Nykyinen hinta on: 188,30 €.

Suloinen ja viehättävä röyhelömekko, jossa ripaus vintage-henkeä. Monikäyttöinen mekko, joka sopii myös syys- ja talvikauden juhliin.

Lievästi alaspäin levenevä, polven yläpuolelle ulottuva helma. Täyspitkät pussihihat, jotka rypyttyvät hihansuusta kuminauhalla. Pääntiellä kaarroke, jonka saumassa sievä röyhelö. Takana pääntiellä kaunis halkio ja nappi. Selässä vyötärömuotolaskokset tuomassa istuvuutta.

Materiaalina unelman kevyt ja kauniisti laskeutuva ohut FSC-sertifioitu viskoosikangas,johon digiprintattu Mira-Liina Skyttälän mystinen Metsikkö-kuosi.

Kts. lisätiedot alta.

Tuotekuvien tummahiuksinen malli on 176cm pitkä ja hänellä on mekosta koko XS. Vaaleahiuksinen malli on 165cm pitkä ja hänellä on mekosta koko XXL.

Tuote on suunniteltu Tampereella, leikattu ja ommeltu Kiteellä. Tuotteelle on myönnetty Avainlippu-merkki.

Kuosi: Metsikkö-kuosin on suunnitellut Mira-Liina Skyttälä

Materiaali: 100% viskoosi. Kangas on kudottu ja digiprintattu Italiassa. Kankaan viskoosi on valmistettu suljetun kierron menetelmällä, jossa sekä kemikaaleja että vettä kuluu merkittävästi vähemmän kuin tavallisen viskoosikuidun valmistuksessa. Kankaan viskoosilla on FSC-sertifikaatti.

Pesu ja silitys: hienopesu 40°C, silitys max 150°C. Saattaa kutistua max. 5% pituudesta. Pestään samanväristen kanssa väljässä vedessä. Kuositellaan ja silitetään kosteana.