Hidasta muotia suoraan suunnittelijoilta – ilmainen toimitus yli 200€ tilauksiin!

HURMA midimekko, Kedolla vihreä

299,00 

Hurma-midimekko hurmaa kauniilla leikkauksellaan!

Naisellinen leikkaus vyötäröllä, joka korostaa kauniisti vartalon yläosaa. V-pääntie ja hieman kellotetut puolipitkät hihat. Taakse solmittavilla nauhoilla voi säätää vyötärön kireyttä haluamakseen, joten vaikka malli on aika istuva niin vyötäröllä on kuitenkin liikkumavaraa. Midimittainen alaspäin kellottuva helma. Selässä huomaamaton piilovetoketju.

Materiaalina unelman kevyt ja kauniisti laskeutuva ohut FSC-sertifioitu viskoosikangas, johon digiprintattu Eeva Mäkelän suunnittelema herkkä ja upea Kedolla-kuosi. Kuosi on väriltään raikkaan vihreä.

Kts. lisätiedot alta.

Tuotekuvien/videon malli on 171cm pitkä ja hänellä on mekosta koko XS. Mallin mitat: ry 83cm, vy 63cm, ly 105cm. (Tämän mekon koon valinnassa kannattaa painottaa rinnanympäryyttä, mutta verrata myös lantion- ja vyötärönympäryyttä meidän mitoitukseemme. Mikäli ne poikkeavat oleellisesti mittataulukostamme, voit tarkistaa tuotteen mitoista, riittääkö väljyys valitsemassasi koossa myös alaosasta.)

Tuote on suunniteltu Tampereella, leikattu ja ommeltu Kiteellä. Tuotteelle on myönnetty Avainlippu-merkki.

Kuosi: Kedolla-kuosin on suunnitellut Eeva Mäkelä.

Materiaali: 100% viskoosi. Kangas on kudottu ja digiprintattu Italiassa. Kankaan viskoosi on valmistettu suljetun kierron menetelmällä, jossa sekä kemikaaleja että vettä kuluu merkittävästi vähemmän kuin tavallisen viskoosikuidun valmistuksessa. Kankaan viskoosilla on FSC-sertifikaatti, joka takaa, että kankaan selluloosakuitu on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä.

Pesu ja silitys: hienopesu 30°C, silitys max 150°C. Saattaa kutistua max. 5% pituudesta. Pestään samanväristen kanssa väljässä vedessä. Kuositellaan ja silitetään kosteana.