Vastuullista muotia suoraan suunnittelijoilta – ilmainen toimitus yli 200€ tilauksiin!

 

 

Kesän uutuudet ennakkomyynnissä

-10%

 

DYYNI-malliston myynti alkaa nettikaupassa 5.2. klo 11!

Tarjoamme ennakkotilauksista 10% alennuksen, koska haluamme kannustaa vastuullisiin ja harkittuihin ostopäätöksiin! Alennuksen saat ostoskorissa koodilla: PreSaleDyyni.

Ennakkomyynnissä tuotteet valmistetaan tilausten mukaan. Nettikaupasta tilatuilla tuotteilla on normaali vaihto- ja palautusoikeus.

 

 

DYYNI

Ihanaa pellavaa useassa värissä ja kuosissa! Kesän tuotevalikoimassa on uutuuksia sekä jatkavia klassikkomalleja sopivassa suhteessa. 

Pellava on ollut ehdoton suosikki-materiaali jo vuosia, eikä suosion piikkiä vielä näy. Olemmekin panostaneet entisestään pellava-valikoimaan. Nyt jos koskaan vaatteiden pitää olla mukavia, helpon tyylikkäitä sekä monikäyttöisiä!

Kesän värit ovat luonnollisen herkullisia: Pronssi, vedenvihreä, ruusukulta, minttu, roosa sekä tietenkin smaragdi. Mikä on sinun suosikkisi?

 

 

Valikoimassa jatkavat edelleen Jääniitty-kuosiset paitamekko sekä kauluspaita ihanan laskeutuvasta viskoosista(FSC). Uutuutena Mini-Hulja mekko upeilla hulmuhihoilla, täydellinen kesän hippoihin! 

 

 

KATSO KAIKKI TUOTTEET>

 

Sovituspaikat:

NOUKI STUDIO SHOP perjantaina 5.2. klo 11-18 / sopimuksen mukaan

MIELA 12.-14.2.

Noukin Pre Order -osasto avautuu uuteen Mielaan Tampereen Hämeenkadulle 12.2.2021! Ennakkoalennuksen -10% saat myös Studio Shopilla ja Mielassa.

 

 

 

”Ennakkomyynti on vastuullinen tapa tuottaa ja myydä vaatteita, koska tuotteet voidaan tehdä tarpeeseen tilauksesi mukaan. Se vähentää turhaan valmistettavien vaatteiden määrää ja on siten ekologisempi tapa tuottaa vaatteita.”

 

 

 

Tuotteet toimitetaan tilanneille viikolla 11.

Nettikaupasta tilatuilla tuotteilla on normaali 14 pv. vaihto- ja palautusoikeus.

 

 

Olemme kiitollisia jokaisesta tilauksesta!

Jos sinulla on jotain kysyttävää, otathan yhteyttä:

Saara Naskali
sales@nouki.fi
+358 44 2622 382