Pre Sale AW1920

 

 

Syksyn malliston ennakkomyynti on päättynyt!


Varmista, että nappaat oman suosikkisi syksyn upeista uutuuksista! Tilausaika nettikaupassa 5.6.-12.6.2019. Tuotteiden toimitusajat näet tuotekohtaisesti ja tuotteilla on normaali vaihto- ja palautusoikeus. 

 

Liity sisäpiiriin TÄSTÄ

 

 

 

Ensi syksyn mallistomme ”Hetki” on saanut inspiraationsa merkityksellisistä kohtaamisista, kiireettömästä ja aidosti lämpimästä läsnäolosta. ”Hetki” muistuttaa ystävyyden, pysähtymisen ja läheisyyden tärkeydestä arjen kiireiden keskellä.

Malliston katseenvangitsijana toimii Suvi Poutun maalauksellinen Lähelle-kuosi. Kauniisti laskeutuvalla, unelmankevyellä Italiassa painetulla viskoosilla pääsee loistamaan myös viime syksyltä tuttu supersuosittu Mira-Liina Skyttälän Metsikkö-kuosi.

 

 

Uudet materiaalit tuovat mallistoon entistäkin enemmän monipuolisuutta ja lukuisia mahdollisuuksia herkullisiin asukokonaisuuksiin. Tummat, murretut sävyt, pörröinen mohair, pehmeä sametti ja lämmin villa yhdessä kiehtovien kuosien kanssa muodostavat maanläheisen ja kutsuvan tunnelman.

Tuttuun tapaan kaikki tuotteet on valmistettu lähituotantona: Tampereella, Kiteellä ja Tuusulassa.

Mallisto löytyy näin:

Ennakkomyyntimme on salainen ja vain kirjautuneille asiakkaille, joten mikäli et ole aiemmin rekisteröitynyt sivuillemme, sinun täytyy luoda tunnukset päästäksesi näkemään tuotteet! Luotuasi tunnukset saat vahvistuksen sähköpostiisi, josta pääset asettamaan salasanan. Tämän jälkeen tunnus tulee meille vahvistettavaksi, joten salaiset ennakkomyyntituotteet saattavat näkyä sinulle vasta pienellä viiveellä! Rekisteröitymään pääset suoraan tästä linkistä. HUOM! Ennakkomyynti on päättynyt. Voit silti luoda tunnukset ja liittyä sisäpiirimme!

 

 

Mallistossa on 3 Droppia, jotka on ilmoitettu tuotekohtaisesti aina tuotekuvauksen alussa.

Toimitusaikataulu:

Drop 1 vko 33
Drop 2 vko 35
Drop 3 vko 40

 

Valittavanasi on verkkokaupan normaalit maksutavat: verkkopankki, luottokortti tai pankkisiirto. Tarkistathan, että omat laskutus- ja toimitustietosi ovat ajan tasalla omalla tililläsi!

 

Jos sinulla on jotain kysyttävää tai palautetta otathan yhteyttä:

Peppi Saarivirta
sales@nouki.fi
+358 44 2622 382