Vastuullista muotia suoraan suunnittelijoilta – ilmainen toimitus yli 200€ tilauksiin!

Herkkä ja maalauksellinen Niitty-kuosi sekä luonnollista, rouheaa pellavaa lumoavissa väreissä!

-20%

 

Tarjoamme 20% alennuksen, koska haluamme kannustaa ennakkotilaukseen! Ennakkomyynti on vastuullinen tapa myydä vaatteita, koska tuotteet voidaan tehdä tarpeeseen tilauksesi mukaan. Se vähentää turhaan valmistettavien vaatteiden määrää ja on siten ekologisempi tapa tuottaa vaatteita.

Maailman pysäyttänyt Korona iskee myös meihin, sillä suurin osa tuloistamme tulee jälleenmyyjiemme kivijalkakauppojen kautta. Luonnollisesti asiakkaita ei kaupoissa käy ja moni onkin sulkenut ovensa. Mietimme koko ajan eri tapoja selvitä tilanteen tuomasta taloudellisesta kriisistä ja netissä toteutettava ennakkomyynti on yksi hyvä ja turvallinen keino. Olemme päättäneet jatkaa tuotantoamme lähes normaalisti, jotta turvaamme töiden jatkumisen myös kaikille alihankkijoillemme. Tilaamalla nyt autat siis paljon meitä sekä meille tuotteita valmistavia ompelimoita!

HUOM! Ennakkomyynti päättynyt – tuotteet tulevat myyntiin pe 3.4.

 

NIITTY

Kevät-kesämallistomme vie kesäiselle niitylle, joka tulvii toinen toistaan kauniimpia ja yllätyksellisempiä kukkia. 

Päämateriaalina on käytetty rouhean keveää pellavaa, jota on nyt ennätysmäärä monessa eri värissä! Kokonaisuutta täydentämään on valittu laskeutuva ja henkäyksen kevyt viskoosi (FSC).

Uutuuskuosina on NIITTY, jonka on suunnitellut Mira-Liina Skyttälä. Kuosin maalauksellisuudessa näkyy suunnittelijan ainutlaatuinen kädenjälki, joka on toisaalta hento toisaalta määrätietoinen ja vahva. Murretut sävyt korostavat luonnonniityn herkkyyttä ja haavoittuvuutta.

Tuttua Noukia, helppoja ja monikäyttöisiä malleja kauniista ja huolella valituista materiaaleista!

 

 

 

Koska sinun terveytesi on meille tärkeää niin valittavana on myös kotiin kuljetettava Postin Kotipaketti samaan hintaan kuin normaali postipaketti. Voit siis valita mikä sinulle on turvallisin ja paras tapa vastaanottaa tilaus. Myös nouto myymälästämme Kyttälänkadulta on mahdollista. Uudistunut myymälä pyritään avaamaan pe 15.5. klo 11, mikäli tilanne sen sallii.

Tuotteet toimitetaan kahdessa dropissa, jotka ilmoitetaan tuotteen nimessä. Tämän hetkisen tiedon mukaan julkaisupäivät ovat:

DROP 1 julkaisu PE 3.4.

DROP 2  (tuotteiden toimitus vko 18-19)

 

Olemme kiitollisia jokaisesta tilauksesta! Kuitenkin kannustamme tapojemme mukaan harkitsemaan ja miettimään omia tarpeita ennen ostopäätöstä. Meitä voi tukea myös jakamalla meidän sisältöjä somessa tai esimerkiksi ostamalla lahjakortin!

 

 

Jos sinulla on jotain kysyttävää, otathan yhteyttä:

Saara Naskali
sales@nouki.fi
+358 44 2622 382