Hidasta muotia suoraan suunnittelijoilta – Ilmainen toimitus yli 200€ tilauksille!

VIIVE trenssi, suklaanruskea

259,00 

Unelman kevyt ja kauniisti laskeutuva oversize-trenssi ohuehkosta twill-kankaasta. Herkullinen suklaanruskea sävy, jota on ihana yhdistellä.

Väljä leikkaus ja shaalimaisesti taittuva kaksinkertainen kaulus. Tilavat taskut edessä lantiolla. Hihansuissa rypytystä ja ranneke.

Takki kiinnittyy kahdella nepparilla sekä samasta materiaalista valmistetulla vyölllä, joka selässä olevan kujan ansiosta pysyy kätevästi paikallaan myös takin ollessa auki.

Tarvittaessa trenssin alle mahtuu paksumpikin neulepaita ja kerrospukeutumisella trenssin käyttöaikaa saa pidennettyä alkukeväästä pitkälle syksyyn. Kevyen ja hengittävän materiaalin ansiosta sopii myös kesätakiksi. Takki ei ole vuoritettu.

Tuote on suunniteltu, leikattu ja ommeltu Suomessa, Tampereella.

Materiaali: 100% Refibra Tencel. Kangas on kudottu Lenzing-lisenssillä Turkissa ja sen valmistuksessa on käytetty puuselluloosaa sekä kierrätettyä puuvillaa.

Pesu ja silitys: käsinpesu 30°C, silitys 110°C. Pestään villanpesuaineella samanväristen kanssa väljässä vedessä. Saattaa kutistua max. 5% pituudesta. Kuositellaan kosteana.