Hidasta muotia suoraan suunnittelijoilta – Ilmainen toimitus yli 200€ tilauksille!

Pre Order: SELJA pellavapaita, lisävärit!

149,00 

Yksinkertaisen tyylikäs, simppeli pellavapaita, jota on helppo yhdistellä. Varastoväreinä valkoinen ja ruusukulta, tilauksesta saatavilla 6 upeaa lisäväriä!

Suora lyhyehkö malli, johon rintamuotolaskokset tuovat juuri sopivasti istuvuutta. Kaunis, laakea pääntie.

Pieni holkkihiha viimeistelee pelkistetyn mallin ja suojaa olkapäitä auringolta. Takana pääntiellä sievä halkio ja puunappi.

Materiaalina pehmeä ja hengittävä 100% pellava, jossa kauniit syvät sävyt.

Valitsethan pellavatuotteessa aina tarpeeksi väljän koon, jotta vaate kestäisi mahdollisimman pitkään käytössä.

Kts. lisätiedot alta.

Tuote on suunniteltu, kaavoitettu, leikattu ja ommeltu Suomessa, Tampereella. Tuotteelle on myönnetty Avainlippu-merkki.

Materiaali: 100% pellava, kudottu Liettuassa. Esikutistettu.

Kankaan kuosi / struktuuri (vedenvihreä ja pronssi): Anna Reilin

Pesu ja silitys (lila, roosa, minttu ja smaragdi): konepesu max 60°C, silitys kosteana 200°C. Vältä rumpukuivausta ja pitkää linkousta. Älä pese liian täysiä koneellisia. Näin vältät pesuryppyjen syntymisen.

Pesu ja silitys (pronssi, vedenvihreä): konepesu 40°C, silitystä ei suositella kankaan struktuurin takia, mutta kangas kestää silityksen 200°C. Vältä rumpukuivausta ja pitkää linkousta. Älä pese liian täysiä koneellisia. Näin vältät pesuryppyjen syntymisen.

Vinkki: Pesun jälkeen tuote kannattaa ripustaa välittömästi henkariin kuivumaan ja suoristella käänteet käsin, mikäli haluaa välttyä silittämiseltä.