Vastuullista muotia suoraan suunnittelijoilta – ilmainen toimitus yli 200€ tilauksiin!

Pre Order: PUFFI merinovillamekko, lisävärit

229,00 

Tämä viime kauden tykätyin mekko jatkaa mallistossa!

Vartaloa myötäilevä, lievästi A-linjainen merinovillamekko, jossa upeasti muotoiltu matala savupiippukaulus ja viehkot pussihihat. Hihansuissa 4 vastalaskosta ja kaksinkertainen ranneke samasta materiaalista. Hieman pudotettu olkasauma, joka sopii kauniisti kauluksen muotoon.

Helppo jokapäivän mekko, jonka voit halutessasi pukea myös housujen kanssa. Hengittävän materiaalin ja kauniin leikkauksen ansiosta mekko toimii niin toimistossa, juhlissa kuin kotisohvallakin.

Materiaalina ohuehko, unelmanpehmeä 100% merinovillaneulos.

(Huomaathan, että kuosillinen merinovillaneuloksemme on hieman paksumpaa kuin yksivärinen. Tästä johtuen myös yksivärisen ja kuosillisen mekon mitoitukset eroavat hieman toisistaan. Olemme kuitenkin miettineet mitoituksen puolestasi, eli molemmista väreistä voit huoletta valita saman koon materiaalien eroavaisuuksista huolimatta – kuosillisessa mekossa tuotteen mitat vaan ovat hieman väljemmät, mutta ne näyttävät ja tuntuvat päällä samankokoisilta. )

Tuotekuvien tummahiuksinen malli on 176cm pitkä ja käyttää kokoa S. Vaaleahiuksinen malli on 165cm pitkä ja käyttää kokoa XXL. Salvian värisen mekon kuvassa malli on 160cm pitkä ja käyttää kokoa M.

Kts. lisätiedot ja tuotteen mitat sivun alalaidasta.

Tuote on suunniteltu, leikattu ja ommeltu Suomessa Kiteellä / Tampereella. Tuotteelle on myönnetty Avainlippu-merkki.

Materiaali: 100% merinovilla. Neulos on neulottu Suomessa, Orivedellä. Villa on mulesing-vapaata ja peräisin Argentiinasta ja Uruguyasta. Lanka on kehrätty Euroopassa.

Pesu ja silitys: Suosi tuuletusta pesun sijaan, tuuletus yleensä riittää raikastamaan villaneuleen. Tarvittaessa villapesu 30°C (villapesuaineella) ja silitys max 110°C. Kuositellaan kosteana ja kuivataan vaakatasossa. Saattaa kutistua max. 5% pituudesta.

 

Mitoitus: Huomaathan, että mekon rinnanympärys on tarkoituksella pienempi kuin vartalonmittataulukkomme rinnanympärys. Mekon neulos joustaa sen verran, että mekon rinnanympärys voi huoletta olla ainakin 5cm (tai tarvittaessa jopa 10cm) pienempi kuin vartalolta mitattu rinnanympärys.