Vastuullisia vaatteita suoraan suunnittelijoilta – ilmainen toimitus yli 200€ tilauksiin!

OIKKU kauluspaita, Jääniitty

199,00 

Rento kauluspaita särmikkäällä Niitty-kuosilla! Tuntuu päällä silkkisen keveältä ja laskeutuu kauniisti, mutta on silti huoleton ja helppohoitoinen. Muutoksena viime kesän Oikku-malliin hiha on suora ja täyspitkä, mutta toimii myös käärittynä. Hihansuissa rannekkeet ja nappi. Helmaa pidennetty 7cm viime kesästä. Taiteviivakaulus ja napitus edessä. Kauniina yksityiskohtana puiset napit. Ohuen materiaalin ansiosta paidan helman voi pukea myös housujen tai hameen vyötärön alle tai kietaista solmuun! Materiaalina ohut, laskeutuva FSC-sertifioitu viskoosikangas, joka toistaa Mira-Liina Skyttälän suunnitteleman Niitty-kuosin sävyt kauniin vivahteikkaasti. Kangastilanteen vuoksi tuotetta saatavilla rajoitettu erä.

Poista

Tuote on suunniteltu ja kaavoitettu Tampereella, leikattu ja ommeltu Kiteellä. Tuottelle on myönnetty Avainlippu-merkki.

Kuosin suunnittelu: Mira-Liina Skyttälä

Valmistaja: Kiteen Tekstiilitehdas

Materiaali: 100% viskoosi FSC. Kangas on kudottu ja digiprintattu Italiassa. Kankaan viskoosilla on FSC-sertifikaatti.

Pesu ja silitys: konepesu 40°C, silitys max 150°C. Saattaa kutistua max. 5% pituudesta. Pestään samanväristen kanssa väljässä vedessä. Kuositellaan ja silitetään kosteana.