Hidasta muotia suoraan suunnittelijoilta – ilmainen toimitus yli 200€ tilauksiin!

Ale!

Mallikappale: RAUHA midimekko, Valokas talvimarja

Alkuperäinen hinta oli: 289,00 €.Nykyinen hinta on: 202,30 €.

Erikoisväri Talvimarja, jota tehtiin midimittaisena vain pieni erä tilauksesta jälleenmyyjällemme. Mallikappale, joka vastaa tuotantomallia malliltaan ja mitoiltaan.

Runsas ja rypytetty lyhyehkö helma. Pääntiellä edessä halkio ja nyörit. Väljät täyspitkät pussihihat, jotka rypyttyvät hihansuusta kuminauhalla. Vyötäröllä vyönlenkit ja samasta materiaalista valmistettu vyö, jonka voi halutessaan kietaista vyötärölle, sitoa kevyesti selkäpuolelle tai jättää kokonaan kotiin.

Materiaalina unelman kevyt ja kauniisti laskeutuva ohut FSC-sertifioitu viskoosikangas, johon digiprintattu Suvi Poutun suunnittelema upea Valokas-kuosi. Kuosin värit, pinkki ja viininpunainen, sekoittuvat kauempaa katsottaessa ihanasti toisiinsa muodostaen kauniisti hohtavan, syvän sävyn.

Kts. lisätiedot alta.

Tuote on suunniteltu Tampereella, leikattu ja ommeltu Kiteellä. Tuotteelle on myönnetty Avainlippu-merkki.

Kuosi: Valokas-kuosin on suunnitellut Suvi Pouttu.

Materiaali: 100% viskoosi. Kangas on kudottu ja digiprintattu Italiassa. Kankaan viskoosi on valmistettu suljetun kierron menetelmällä, jossa sekä kemikaaleja että vettä kuluu merkittävästi vähemmän kuin tavallisen viskoosikuidun valmistuksessa. Kankaan viskoosilla on FSC-sertifikaatti.

Pesu ja silitys: hienopesu 40°C, silitys max 150°C. Saattaa kutistua max. 5% pituudesta. Pestään samanväristen kanssa väljässä vedessä. Kuositellaan ja silitetään kosteana.