Hidasta muotia suoraan suunnittelijoilta – Ilmainen toimitus yli 200€ tilauksille!

Ale!

LUOVE-housut, suklaanruskea, S, XL, XXL

139,30 

Täydellisen tyylikkäät housut lähes ympärivuotiseen käyttöön! Ihana, laskeutuva unelmankevyt materiaali kauniin suklaanruskeassa sävyssä.

Vajaamittaiset, suorat lahkeet. Edessä tyylikkäät sivutaskut. Sivussa vetoketju ja kaksi nepparia. Korkeahko vyötärö, muotolaskokset sekä edessä että takana. Vyötäröllä 6cm korkea kaitale, joka on selästä rypytetty kuminauhalla paremman istuvuuden takaamiseksi.

Kts. tarkemmat tiedot alta.

Huom! Mitoitus on niukahko ja housujen kangas ei jousta, joten sopiva koko ei välttämättä ole sama kuin muissa housuissamme. Koon valinnassa kannattaa katsoa allaolevaa vartalonmittataulukkoamme ja verrata omia vyötärön- ja lantionympärysmittoja taulukon mittoihin. Housun ympärysmittojen (taulukko löytyy tuotekuvista sekä aivan sivun alareunasta) on hyvä olla vähintään 4cm vartalonmittoja suuremmat, jotta housut pääsevät laskeutumaan kauniisti.

Tuote on suunniteltu, leikattu ja ommeltu Suomessa, Tampereella.

Materiaali: 100% Refibra Tencel. Kangas on kudottu Lenzing-lisenssillä Turkissa ja sen valmistuksessa on käytetty puuselluloosaa sekä kierrätettyä puuvillaa.

Pesu ja silitys: käsinpesu 30°C, silitys 110°C. Pestään villanpesuaineella samanväristen kanssa väljässä vedessä. Saattaa kutistua max. 5% pituudesta. Kuositellaan kosteana.