Hidasta muotia suoraan suunnittelijoilta – Ilmainen toimitus yli 200€ tilauksille!

LEIJA pellavapaita, vedenvihreä

189,00 

Linjakas ja yksinkertaisen kaunis pellavainen paitapusero niin toimistoon kuin helteisiin lomapäiviinkin! Väljä, ilmava malli, jossa rintamuotolaskos tuomassa istuvuutta. Avara v-pääntie, viehättävät puunapit sekä hieman levenevät 3/4-hihat. Malli on klassinen, mutta sopivasti boheemi. Helman pituus ylälantiolle. Helma toimii myös solmulle kietaistuna tai vyötäröltä alaosan sisään sujautettuna.

Materiaalina pehmoinen, esikutistettu pellavajacquard, jossa Anna Reilinin suunnittelema hienovaraisesti toistuva, yksivärinen struktuurikuvio. Kankaan sidos on melko löyhä, joten valitsethan tarpeeksi väljän koon, jotta vaate kestää pitkään käytössä.

Kts. lisätiedot alta.

Tuote on suunniteltu, kaavoitettu, leikattu ja ommeltu Suomessa. Tuotteelle on myönnetty Avainlippu-merkki.
Materiaali: 100% pellava, kudottu Liettuassa. Esikutistettu.
Kuosi / struktuuri: Anna Reilin
Pesu ja silitys: konepesu 40°C, silitystä ei suositella kankaan struktuurin takia, mutta kangas kestää silityksen 200°C. Vältä rumpukuivausta ja pitkää linkousta. Älä pese liian täysiä koneellisia. Näin vältät pesuryppyjen syntymisen.
Vinkki: Pesun jälkeen tuote kannattaa ripustaa välittömästi henkariin kuivumaan ja suoristella käänteet käsin, mikäli haluaa välttyä silittämiseltä.
Tuotekuvien malli on 176cm pitkä ja käyttää kokoa S / XS-S.