Hidasta muotia suoraan suunnittelijoilta – ilmainen toimitus yli 200€ tilauksiin!

Ale!

DYYNI pellavamekko, valkoinen, M-L

Alkuperäinen hinta oli: 229,00 €.Nykyinen hinta on: 114,50 €.

Ihanan runsas ja hulmuava rypytyshelmainen midimekko. Hihaton, väljä malli, jossa kauniisti vinonauhalla käännetty loiva v-pääntie. Yläosassa rintamuotolaskos tuomassa istuvuutta. Asusteita vaihtamalla tämä pellavamekko toimii niin rannalla, kaupungilla kuin kesäjuhlissakin ja miksi ei myös rentona häämekkona!

Materiaalina pehmoinen, esikutistettu pellavajacquard, jossa Anna Reilinin suunnittelema hienovaraisesti toistuva, yksivärinen struktuurikuvio.

Valitsethan pellavatuotteessa aina tarpeeksi väljän koon, jotta vaate kestäisi mahdollisimman pitkään käytössä. Tässä mallissa koko kannattaa valita rinnanympäryyden perusteella. Väljyyttä omien mittojen ja vaatteen mittojen välillä on hyvä olla ainakin 10-15cm.

Huomaathan myös, että valkoinen kangas on jonkin verran läpikuultavaa, joten saatat tarvita mekon alle ihonvärisen alusmekon.

Kts. lisätiedot alta.

Tuote on suunniteltu, kaavoitettu, leikattu ja ommeltu Suomessa. Tuotteelle on myönnetty Avainlippu-merkki.
Materiaali: 100% pellava, kudottu Liettuassa. Esikutistettu.
Kuosi / struktuuri: Anna Reilin
Pesu ja silitys: konepesu 40°C, silitystä ei suositella kankaan struktuurin takia, mutta kangas kestää silityksen 200°C. Vältä rumpukuivausta ja pitkää linkousta. Älä pese liian täysiä koneellisia. Näin vältät pesuryppyjen syntymisen.
Vinkki: Pesun jälkeen tuote kannattaa ripustaa välittömästi henkariin kuivumaan ja suoristella käänteet käsin, mikäli haluaa välttyä silittämiseltä.
Tuotekuvien malli on 176cm pitkä ja käyttää kokoa S / XS-S.