Pre Sale JÄÄNIITTY 2.-11.10.

 

 

Jääniitty-kokoelma ennakkomyynnissä 2.-11.10.

Tarjoamme ennakkotilauksista 10% alennuksen, koska haluamme kannustaa vastuullisiin ja harkittuihin ostopäätöksiin! Alennuksen saat ostoskorissa koodilla: PreSaleJääniitty. Ennakkomyynnissä tuotteet valmistetaan tilausten mukaan.

 

Jääniitty

Mira-Liina Skyttälän rakastettu Niitty-kuosi saa tänä syksynä kauniin yönsinisen värityksen! Olemme suunnitelleet kuosista neljän tuotteen upean kokonaisuuden!

Mukana on tuttuja viime kesänä loppuunmyytyjä malleja syksyisempinä versioina. Kokonaisuuden kruunaavat jo ikisuosikin aseman saavuttaneet Viuhka-korvikset uudella Jääniitty-värityksellä.

Ennakkomyynnissä kaikista Jääniitty-vaatteista on nyt tilattavissa koot XXS-XXXL, eli kokovalikoimamme on laajempi kuin koskaan!

Ennakkotilauksista tarjoamme tuttuun tapaan -10%
ennakkoalennuksen. Alennuksen saat nettikaupassamme

koodilla:PreSaleJääniitty

 

KATSO KAIKKI TUOTTEET>

 

Tervetuloa myös Studio Shopille hypistelemään tuotteita livenä ja sovittelemaan! Sovituskoot ovat S ja XL (huomaathan, että mallit ovat väljiä, joten voit rohkeasti kokeilla myös rinnakkaiskokoa), lisäksi joistakin malleista on mahdollista kokeilla vastaavaa tuotetta useammassakin koossa. Ennakkoalennus voimassa myös Shopilla.

Sovituspäivät ovat:
pe 2.10. klo 11-18
pe 9.10. klo 11-18

 

 

Ennakkomyynti on vastuullinen tapa tuottaa ja myydä vaatteita, koska tuotteet voidaan tehdä tarpeeseen tilauksesi mukaan. Se vähentää turhaan valmistettavien vaatteiden määrää ja on siten ekologisempi tapa tuottaa vaatteita.

Ennakkomyyntiin osallistuu myös muutama jälleenmyyjämme!

Haluamme yhdessä jälleenmyyjiemme kanssa tarjota teille ennakko-ostomahdollisuuden omassa lähiliikkeessänne. Tilatessasi jälleenmyyjän kautta, voit valita tilauksen noutopaikaksi kyseisen liikkeen. Laajennamme jatkossa uutta myyntikonseptia entisestään, jotta teidän olisi entistä helpompaa ja sujuvampaa tehdä ostoksia. Ennakkoalennus on voimassa myös jälleenmyyjien kautta tilattaessa.

 

Voit nyt siis tehdä ennakkotilauksesi myös seuraavista paikoista:

VALKKO

KOTO DESIGNMARKET

MIELA DESIGNROOM

AVOCAS

VAATELAINAAMO TANTTU

 

 

Tuotteet toimitetaan tilanneille viikolla 49.

Ennakkoon nettikaupasta tilatuilla tuotteilla on normaali 14 pv. vaihto- ja palautusoikeus.

Olemme kiitollisia jokaisesta tilauksesta! Kuitenkin kannustamme tapojemme mukaan harkitsemaan ja miettimään omia tarpeita ennen ostopäätöstä.

Ihania fiilistelyhetkiä ja syksyä!

 

Jos sinulla on jotain kysyttävää, otathan yhteyttä:

Saara Naskali
sales@nouki.fi
+358 44 2622 382