Hidasta muotia suoraan suunnittelijoilta – Ilmainen toimitus yli 200€ tilauksille!

KUUKAUDEN TUOTE: Leija pellavapaita & mekko

Toukokuussa haluamme esitellä Leija pellavamekon & paidan. Leijat on suunniteltu kesän luottovaatteiksi. Ne ovat yhtä aikaa rentoja ja huolettomia, mutta tyylikkäitä.

Me suunnittelijat halusimme luoda mekon ja paidan, jotka sopivat niin kaupunki- kuin mökkielämään, rannalta toimistoon. Kesällä elämä on yllätyksiä täynnä, lähdetään extempore-reissuille mökille tai poiketaan rannalle. Leijat mukautuvat kesän rytmiin, tuntuvat keveiltä päällä eivätkä rajoita menoa.

Pellava on pehmeää ja laskeutuu kauniisti, joten se sopii hyvin puettavaksi joko alaosan vyötärön sisään tai rennosti päälle. LEIJA paidasta on kolme kaunista väriä: pronssi, vedenvihreä sekä ruusukulta. Puiset napit tuovat rentoon paitaan skarpin lisän. Paita toimii erittäin hyvin myös farkkujen parina!

LEIJA mekon voi pukea ilman vyötä tai vyön kanssa oman mieltymyksen ja päivän fiiliksen mukaan. Mekkoon kuuluva kapea irtovyö on valmistettu samasta pellavakankaasta.

Tätä mekkoa valmistettiin ennakkoon tilanneille useassa värissä ja nettikauppaamme sekä jälleenmyyjille valikoitui kesäksi myyntiin asiakkaiden äänestyksen perusteella yllä näkyvä kaunis vedenvihreä sävy.

Tutustu myös huhtikuun kuukauden tuotteeseen!

Vastaa