Hidasta muotia suoraan suunnittelijoilta – Ilmainen toimitus yli 200€ tilauksille!

Kevään uutuuksia 2022

Kevään uutuudet ovat pian täällä!

Lunta vielä sataa ja talvi on parhaimmillaan, mieli kuitenkin siirtyy jo kohti kevätaurinkoa. Suunnittelimme alkuvuoteen muutaman monikäyttöisen uutustuotteen, joissa on kevään fiilistä mutta jotka sopivat hyvin käytettävksi ympäri vuoden.

Tässä pieni sneak peek:

Lempi nappipaita

Ihana luomupuuvillainen, ja pehmeä paita. Väljä t-paitamalli, jossa on särmikäs V-pääntie ja pyöreät napit tuomassa ripauksen pehmeyttä ilmeeseen.

Neulos on valmistettu Orivedellä Gots-sertifioiduista luomupuuvillalangoista. Ja paidat ommellaan Tampereella. Kaunis Kemut-kuosi on tamperelaisen Suvi Poutun käsialaa.

Luove kangashousut

Näitä on odotettu! Hieman istuvammat housut leveällä suoralla lahkeella ovat vartalon muotoja imartelevat, ja ihanan kevyt twill-kangas tekee niistä kevyet ja laskeutuvat. Lahkeet ovat vajaamittaiset, eli ei tarvitse huolehtia kuralammikoissa rispaantuvista lahkeista, ja myöhemmin keväällä voi paljastaa nilkat!

Materiaali on Refibra Tenceliä, joka on valmistettu puuselluloosasta sekä kierrätyspuuvillasta. Suklaanruskea väri on ihanan herkullinen!

 

Kuje mekko

Simppeli, säväyttävä ja miellyttävä päällä! Tämän mekon juttu ovat imarteleva ja vartaloa myötäilevä istuvuus, sekä kujeilevat röyhelöt olalla. Täydellinen mekko siis kevään kujeisiin tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Valko-vihreä Kemut-kuosi on kauniin himmeä, näyttävä mutta silti seesteinen. Materiaalina ihana luottomateriaalimme luomupuuvillaneulos.

Viive trenssi

Upea, kevyt ja laskeutuvat trenssi, joka toimii keväästä syksyyn. Malli on väljä, joten alle mahtuu kerrostamaan enemmänkin vaatetta tarvittaessa. Vyöllä saat joko kurottua muotoa vyötärölle tai voit sitoa sen taakse. Kiinnitys edestä kahdella nepparilla.

Materiaalina sama suklaanruskea Refibra Tencel kuin Luove kangashousuissa.

 

UUTUUDET TULOSSA PIAN VERKKOKAUPPAAN!

Lisäksi saimme juuri varastoon pitkään odotettua vaniljaa Koria neulosta. Joten pitkään varastosta loppu olleita tuotteita, voi taas tilata:

Vastaa